Mange børn med Medicaid Brug ER som læge kontor: CDC


Mange børn med Medicaid Brug ER som læge kontor: CDC

Af Steven Reinberg
HealthDay Reporter

Torsdag 24 Juli, 2014 (healthday News) - Børn er omfattet af Medicaid, den offentligt finansierede forsikringsprogram for de fattige, besøg på skadestuen for lægehjælp langt oftere end uforsikrede eller privat forsikrede unge, en amerikansk undersøgelse finder.

Og børn med Medicaid var mere tilbøjelige end dem med privat forsikring at besøge for en anden end en alvorlig medicinsk problem grund, i henhold til 2012 undersøgelse foretaget af det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Afhængigheden af ​​ER omsorg for ikke-hastende sundhedsproblemer er et spørgsmål på grund af skyhøje sundhedsudgifter. Det amerikanske National Institutes of Health siger behandling i en ER kan koste to til tre gange mere end den samme omhu i en læge kontor.

Dr. Rodney Baker, direktør for pædiatriske beredskabstjenester på Miami Børnehospital i Florida, sagde en grund til de uforsikrede og Medicaid patienter henvende sig til skadestuen er, at de ikke kan finde en læge til at behandle dem.

"I mange dele af landet, kan patienterne ikke finde læger, der vil tage Medicaid patienter," sagde han. Med udvidelsen af ​​Medicaid under den overkommelige Care Act, kan skadestuebesøg faktisk øge, tilføjede han.

I 2012, uanset forsikring, tre fjerdedele af børns ER besøg forekom om natten eller i weekenden, når læger kontorer blev lukket, ifølge rapporten udgivet 24 Jul i NCHS data Brief.

Omkring en fjerdedel af børn med Medicaid gik til en skadestue mindst en gang det år, undersøgelsen fundet, langt mere end uforsikrede børn (16 procent) eller børn med privat forsikring (13 procent). Disse forskelle afholdt om patienterne gik bare en eller to gange eller mere.

Ægte nødsituationer førte lignende andele af Medicaid og uforsikrede patienter til at besøge ER - 61 procent og 59 procent, hhv. Et større antal børn med privat forsikring - mere end to tredjedele - havde en alvorlig tilstand styre dem til skadestuen, viste resultaterne.

Næsten otte ud af 10 forældre sagde, at de tog deres barn til skadestuen, fordi de troede "kun et hospital kunne hjælpe.« Og 62 procent sagde, at problemet var "alt for alvorligt for en læge kontor," siger forskerne.

Omkring 43 procent af privat forsikrede børn gik til skadestuen, fordi deres læge fortalte dem at, sammenlignet med omkring 36 procent af børn med Medicaid. Blot to ud af 10 uforsikrede børn gik på en læges anbefaling, ifølge rapporten.

I alt blev kun omkring 10 procent af børn på skadestuen for alvorlige forhold taget med ambulance, fandt forskerne.

Renee Gindi, en undersøgelse statistiker på CDC s National Center for Health Statistics og hovedforfatter på rapporten, sagde hun forventer overkommelige Care Act vil lette situationen.

"Disse ændringer i børns sundhed forsikringsdækning vil føre til mere forebyggende pleje, have en sædvanlig kilde til pleje - en medicinsk hjem - og det ville afhjælpe dette skadestuen brug," sagde hun.

Fordi rapporten er baseret på data fra 2012, er den fulde effekt af den overkommelige Care Act ikke afspejlet, sagde Gindi.

Flere oplysninger

For mere information om, hvornår de skal gå til skadestuen, besøge det amerikanske National Library of Medicine.

Posts Carousel