Måltid Planer for en Vegetarisk Teenager

 • In Default
 • April 21
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Måltid Planer for en Vegetarisk Teenager  Den vegetarisk kost er stigende i popularitet blandt teenagere. Photo Credit grøntsager billede ved cherie fra Fotolia.com
 • Vegetarisme bliver mere udbredt blandt teenagere. Mange vælger at blive vegetarer af helbredsmæssige årsager, religiøse overbevisninger eller andre overbevisninger. Påvirkninger fra forældre, familiemedlemmer eller kammerater kan også spille en rolle i denne beslutning. Hvis du beslutter dig for at følge en vegetarisk kost, indarbejde en række fødevarer i din kost for at få tilstrækkelig kalorier, protein, fedt og kulhydrat.

  Typer af Vegetarer

  Der findes forskellige typer af vegetarisk kost, der kan følges. Total vegetarer spiser strengt vegetabilske fødevarer. De spiser ikke animalske fødevarer af enhver art, herunder fisk, æg eller mælkeprodukter. En lacto-ovo vegetar omfatter mejeriprodukter og æg i kosten, men ikke spiser kød. En lacto vegetarisk vil spise mejeriprodukter, men ikke æg. Ovo-vegetarer spiser æg, men ikke nogen mejeriprodukter. Den sidste form for vegetarisme er veganisme. Dette er den strengeste form for vegetarisme. Veganere fjerne alle animalske produkter fra kosten og ikke bruger nogen animalske produkter såsom læder og uld.


  Sundhedsmæssige fordele af Vegetarisme

  Sundhedsmæssige fordele ved at følge en vegetarisk kost omfatter reduceret risiko for forhøjet blodtryk og hjertesygdomme, type 2-diabetes og visse kræftformer. Den vegetarisk kost er også lavere i kalorier, som kan hjælpe opretholde en sund kropsvægt. Vegetarisk kost er også rig på frugt, grøntsager og fuldkorn, der er gode kilder til fiber.


  Proteinkilder

  Afhængigt af hvilken type vegetarisk kost følges, få nok protein i kosten kan være en udfordring, hvis en række fødevarer ikke er inkluderet. Hvis indgår i kosten, æg, mejeriprodukter, fisk og kylling kan tilvejebringe god protein. Andre proteinkilder, som kan inkorporeres, er nødder, bønner, linser, bælgfrugter eller tofu. Uanset hvilken type af vegetarisk kost følges, tilstrækkelig protein i kosten er vigtig for maintaing sundhed.


  Næringsstoffer af Concern

  Selv om vegetarisk kost ikke tilbyde flere sundhedsmæssige fordele, der er nogle bekymringer for mangel på næringsstoffer på grund af udelukkelsen af ​​visse fødevarer fra kosten. Næringsstoffer til bekymring, er vitamin B-12, D-vitamin, calcium, zink og jern. Afhængigt af, hvad fødevarer er inkluderet i kosten, kan tilskud af disse vitaminer og mineraler være nødvendig for at undgå mangel på næringsstoffer. Under labs gjort regelmæssigt vil være vigtigt at kontrollere for mangel på næringsstoffer. Consulting med en registreret diætist kan hjælpe dig med at planlægge en vegetarisk kost, som også vil opfylde dine ernæringsmæssige behov.

 • Tags:

Posts Carousel