Målmands Skøjte Slibning Guide

 • In Default
 • September 21
 • 28 Views
 • 0 comments

 • Målmands Skøjte Slibning Guide  Boston Bruins målmand Tim Thomas gør hurtige bevægelser at gøre nøglen sparer. Photo Credit Bruce Bennett / Getty Images Sport / Getty Images
 • Placeringen af ​​målmand i hockey kræver en betydelig mængde af skating. Målmænd nødt til at gøre hurtige bevægelser på tværs den krølle, så de kan stoppe pucken, restituere sig og derefter stoppe pucken igen. Målmænd også nødt til at forlade den krølle at hente pucken og foretage gennemløb til holdkammerater at starte angrebet. Skarpheden af ​​hver goalie er skøjter afhænger af stil spillet.

  Skate Blades

  Vingerne på alle hockey skøjter - herunder goalie skøjter - består af to kanter og et område mellem kanterne kaldes et hult. Radius mellem kanterne bestemmer dybden af ​​skøjten bladet. Afhængigt af stil du spiller, vil du måske større dybde eller lavvandede dybde. Radius normalt varierer mellem 3/8 og 3/4 af en tomme for målmænd.


  Butterfly Målmand

  Sommerfugl stil goaltending er en af ​​de mest populære teknikker, der anvendes af målmænd på alle niveauer af spillet. I sommerfugl stil, vil goaltender ofte går ned på knæ og bredte hans ben til at dække bredden af ​​målet og derefter hoppe tilbage op til stående stilling, og derefter ramte isen igen at gøre en anden gemme. Den konstante up-and-down stil af sommerfuglen goalie kræver skarpe skøjter at gøre det lettere at grave ind i isen for at pop tilbage op, når goalie er på isen. En hule af 1/2 til 3/8 af en tomme er at foretrække for sommerfuglen målmand.


  Stand-Up Målmand

  En målmand, der holder sin jord, udfordrer hans shooter og ikke falder for hans pads så ofte kommer ikke til at have så skarp en kniv, da sommerfuglen stil goaltender. Stand-up målmand vil gøre mere skating end sommerfuglen målmand og bliver nødt til at glide mere i den krølle. En mattere klinge vil tillade dig at gøre mere glidende, og det ville kræve en skate klinge af 5/8 til 3/4 af en tomme.


  Kontrol af din Skøjter

  En målmand, der spiller regelmæssigt bør få sine skøjter kontrolleres for at sikre de skate vinger har den rette dybde. Sommerfuglen målmand, der er i konstant rammer isen, grave i hans kanter og stående op igen bliver nødt til at sørge for, at hans skate klinge er skarp. En stand-up målmand behøver ikke hans skøjter skærpet så ofte. Men enhver burr eller fejl i skate klinge har brug for, til at blive slebet ud hurtigt, så målmand kan gøre sit job uden hindring.

 • Tags:

Posts Carousel