Maksimal Dosering af Chromium

 • In Default
 • February 2
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Maksimal Dosering af Chromium  Korn og brød er kulhydrater. Photo Credit gillian08 / iStock / Getty Images
 • Chrom er et mineral, som kroppen bruger til at hjælpe med at behandle glukose du får fra kulhydrater. Men relativt lidt er kendt om chromiumâ € ™ s præcise virkninger eller den måde, hvorpå den træder dit system. Trods manglen på denne type information, chrom kosttilskud donâ € ™ t udgør nogen åbenlyse sundhedsrisici, bemærker Linus Pauling Institute.

  Chrom Basics

  Chrom findes i fødevarer og kosttilskud kilder er kendt som trivalent chrom eller chrom III. En anden form for chrom, kaldet chrom IV, kommer fra chrom III og anvendes i industrielle processer, som kræver mineralet. På trods af en manglende viden om krom, mineralet har stor popularitet som et supplement, ifølge University of Maryland Medical Center. Fødevarer er kendt for at indeholde krom omfatter ost, brewerâ € ™ s gær, indmad, melasse, nødder, visse krydderier og hele korn korn brød. Tilskud af mineralet kommer i former, der omfatter chrom chlorid, chrom nicotinat, chrom picolinate, chrom-beriget gær og chrom histidinate.


  Forståelse Næringsstof Anbefalinger

  I USA, næringsstof anbefalinger indtag kommer fra en organisation kaldet Institute of Medicine, eller IOM, som er en del af National Academy of Sciences. IOM samler test data om forskellige næringsstoffer og bruger disse oplysninger til at etablere benchmark tal kaldes kosten referenceindtag eller Dris - der fandt sted i den Recommended Dietary Allowance eller RDA, tilbage i midten af ​​1990'erne. Den tilstrækkelig indtagelse eller AI, anvendes, når thereâ € ™ s ikke nok oplysninger til at etablere en DRI. Dris også omfatte UL, eller øvre grænse for et næringsstof du kan tage uden at skade dit helbred.


  Ingen Etableret Limit

  Der er ringe eller ingen videnskabelige beviser for, at krom III udgør nogen sundhedsrisiko, uanset fås fra mad eller supplerende kilder, og nogle mennesker har sikkert taget mineral i doser så høje som 1.000 mikrogram per dag i længere tid, Linus Pauling Institute rapporter. Da thereâ € ™ s ikke samstemmende beviser af chrom-relaterede problemer har IOM ikke etableret en øvre sikker grænse for krom indtag. IOM bemærker dog også, at krom er ikke godt undersøgt og kan i sidste ende til stede reelle sundhedsrisici, som forskerne endnu ikke at afdække.


  Overvejelser

  I nogle tilfælde har mennesker, der tager chrompicolinat rapporterede skadelige virkninger, der omfatter nyresvigt og nedsat leverfunktion, at Linus Pauling Institute bemærker. Typisk optrådte disse virkninger, når supplementet blev anvendt i høje doser i længere tid. Mens der er ingen etablerede grænser for krom indtag, kan folk med allerede eksisterende lever af nyreproblemer nødt til at undgå at bruge supplerende former af mineralet med henblik på at beskytte deres helbred. Kontakt din læge, hvis du har disse typer af problemer eller har yderligere spørgsmål om brugen af ​​chrom kosttilskud.

 • Tags:

Posts Carousel