Making Sure Barnets Play ikke bliver til skyderi

  • In Default
  • February 18
  • 0 Views
  • 0 comments

Making Sure Barnets Play ikke bliver til skyderi

Af Alan Mozes
HealthDay Reporter

Tirsdag, 21 juni (healthday News) - Ved at arrangere deres barns næste play dato, kan amerikanske forældre vil gerne spørge om der er nogen ulåste kanoner i den kommende legekammerat hjem.

Grunden: næsten 2 millioner amerikanske hjem med børn indeholder ulåst, indlæst kanoner, siger eksperter, og snesevis af børn dør hvert år af utilsigtede skyderier.

Det er grunden til, at Center for at forebygge vold blandt unge (PAX) er gået sammen med den amerikanske Academy of Pediatrics (AAP) at udpege 21 jun "Nationale ASK Day."

Målet er at beskytte børn mod utilsigtede skydning personskader eller endog dødsfald ved at tilskynde forældre til at finde ud af, om pistoler eller ikke er til stede i hjem, hvor deres børn lege.

"Hvis dit barn kommer til en andens hjem for at spille, du betro den anden forælder til at være den udbyder," bemærkede Dr. Beth Ebel, en AAP talsmand og medlem af organisationens råd om skade, vold og forebyggelse gift. "Og ligesom det er vigtigt at gå over fødevarer regler, allergier, kæledyr, hvorvidt vens forældre vil være hjemme eller ej, det er lige så vigtigt for en forælder at vide, om der er en pistol i et hjem, og hvis det sikkert er gemt og låst. "

Griffin Dix helhjertet enig, med en passion rodfæstet i familie tragedie.

"Det var maj 1994, og jeg boede i Berkeley, Californien," Dix minder. "Og min søn en søndag eftermiddag gik hjem til en god high school ven. Og uden at fortælle min søn, drengen pludselig besluttede at vise sin fars pistol, der blev holdt lastet og låst op ved siden af ​​faderens seng til beskyttelse. "

"Drengen vidste lidt om kanoner," Dix noteret. "Han havde faktisk skudt denne pistol en gang på skydebanen. Så vidste han, hvordan at tage ud lastet ammunition klippet, og han satte en tom ind i pistolen, og troede, det blev derefter losset. Men halvautomatiske håndvåben kan have en kugle stadig i kammeret, hvilket drengen ikke vidste. Og han trykkede på aftrækkeren, tænker det ville gøre en imponerende klik. Kuglen gik gennem min søns skulder og ind i hans hjerte, og dræbte ham. "

Dix søn, Kenzo Dix, var kun 15 år gammel.

"Det var ødelæggende for os alle - også for drengen, som selvfølgelig havde ikke til hensigt at skyde min søn. Og selvfølgelig, han havde fået besked på ikke at røre ved sin fars pistol. Men børn sommetider ulydige deres forældre og gøre tåbelige valg. Og jeg synes det er virkelig op til forældrene, at når børn gør tåbelige valg betyder det ikke i døden. Fordi en pistol er lavet til at tage et liv, og det vil. "

Gun ejerskab er meget almindeligt, bemærkede Ebel, som også er lektor i departementerne pædiatri og epidemiologi ved University of Washington i Seattle. "Nu helt sikkert, pistol ejere er næsten alle gode mennesker, der bekymrer sig for deres børn, og forsøge at gøre det rigtige. Så du måske ikke har tænkt at stille dette spørgsmål. Men virkelig bør det overvejes rutine at spørge om et hjem pistol situation i forbindelse med at diskutere alle de andre ting, der er vigtige for dig, når dit barn går et andet sted at spille. "

PAX oprindelig lanceret "National ASK Day" -kampagnen tilbage i 2000, ansporet af forskning tyder på, at 40 procent af amerikanske husstande med børn holde pistoler i hjemmet.

For sin del, Brady Campaign for at forhindre Gun Vold - en Washington, DC- baserede nationale pistol sikkerhed advocacy gruppe - bemærker, at tilstedeværelsen af ​​en pistol i huset markant øger risikoen for en skydning ulykke. Faktisk gruppen siger husholdningsartikler pistoler er fire gange større sandsynlighed for at blive involveret i en utilsigtet skydning end med henblik på selvforsvar.

Brady Campaign påpeger også, at omkring halvdelen af ​​husstandene pistol-ejer ikke låser deres skydevåben. Ifølge AAP, betyder det, at omkring 1,7 millioner amerikanske børn under 18 år i øjeblikket bor i husstande, hvor pistoler holdes både ulåst og lastet.

Omkring to tredjedele af utilsigtede skyderier finder sted i hjemmet, i henhold til 2007-data fra National voldsomme død rapporteringssystem. National Center for forebyggelse af personskader og Kontrol (NCIPC) statistik fra samme år viser også, at mere end 600 mennesker i alle aldre blev dræbt under en utilsigtet optagelse - 138 af dem under 19 år.

Endelig NCIPC statistik fra 2009 finder, at "omkring 18.600 amerikanere i alle aldre blev såret overlevende fra en utilsigtet skydning," siger Brady Campaign.

Dog kan ASK kampagnen være at gøre fremskridt mod disse grumme statistik. Center for vold blandt unge embedsmænd siger, at i dette årti, siden de begyndte initiativet, har de fået omkring to millioner flere husstande enige spørge pistol status spørgsmål. Organisationen har også fundet, at kanoner er nu nummer et play-date bekymring blandt 19 procent af forældrene, en stigning fra blot fem procent, når kampagnen blev lanceret.

"Jeg ser dette som en grundlæggende forældrerollen problem," sagde Ebel. "Selvfølgelig er jeg også en børnelæge, og jeg arbejder på et stort traume center, og så jeg har set og plejet børnene, når tingene går galt. Men først og fremmest, jeg ser dette som noget, der er ansvarlige forældre bør ønsker at vide om og har en samtale om. "

"Fordi," fortsatte hun, "simpelthen fortælle dit barn ikke at røre en pistol, mens ikke en dårlig idé, er ikke sandsynligt effektiv nok. Børn er nysgerrige og impulsiv. Så du virkelig ønsker at vide, hvad situationen er, hvor de spiller, så du kan beslutte, hvad der er bedst for dit barn. Og jeg er glad for at sige, at vi har fundet, at næsten alle forældre, der ejer en pistol forstå dette, og siger, at de ikke er ubehageligt, hvis spurgt om tilstedeværelsen af ​​en pistol af en anden forælder. "

Dix, der har arbejdet med både PAX og Brady Campaign, enig i, at ASK kampagnen er uvurderlig. "Guns i hjemmet øger risikoen for manddrab med tre og risikoen for selvmord ved fem sammenlignet med hjem, der ikke har kanoner," sagde han. "Og det er nu i begyndelsen af ​​sommeren, og mange børn vil bruge en masse tid på andres folks hjem. Så forældre bør tænke at spørge om, hvorvidt der er pistoler i hjemmet, og hvordan de opbevares. Jeg ville ønske, jeg havde. Det er helt sikkert et spørgsmål om liv og død. "

Flere oplysninger

For mere om ASK kampagnen, kan du besøge Center for at forebygge vold blandt unge.

KILDER: Beth Ebel, MD, ph.d., lektor, Afdeling for pædiatri og epidemiologi, University of Washington, Seattle, og talsmand og medlem, American Academy of Pediatrics råd om skade, vold og gift forebyggelse

Sidst opdateret: 21 juni 2011

Posts Carousel