Magnesium Oxide & Mund Pain


 • Magnesium Oxide & Mund Pain  Magnesiumoxid er almindelig i visse antacida. Photo Credit Paul Tearle / Stockbyte / Getty Images
 • Mund smerter kan være en invaliderende lidelse, der gør simple opgaver udfordrende og noget, der kræver omfattende mobilitet nær umuligt. Foden består af 28 knogler og en masse muskler, sener og bindevæv, der alle kan bidrage til smerter i denne komplekse ekstremitet. Forbrugende oral magnesium er en uortodoks behandling for at lindre mund smerter, men i nogle tilfælde kan det være gavnligt. Tal med din læge, før du tager et supplement ligesom magnesiumoxid til behandling af smerte.

  Magnesium Krav

  Fortalere for magnesium lejlighedsvis gør grandiose påstande om mineralske helbredende evner. For eksempel alternativ ernæring forfatter Carolyn Dean, MD, ND, hævder, at den anbefalede daglige tilførsel for magnesium er knap nok til at holde dig over mangel, og en mangel kan føre til muskelkramper i hele kroppen. Hun anfører også, at magnesium kosttilskud kan hjælpe med at lindre "perifere nerve forstyrrelser" i dine fødder og tæer.


  Dokumenteret brug

  Magnesiumoxid forekommer hyppigst i antacida, men der er nogle eksisterende forskning vedrørende dets anvendelse som en smertestillende. Den Linus Pauling Institute rapporter om en undersøgelse, hvor magnesiumoxid hjalp lindre kronisk migræne hos patienter efter 16 ugers oral tilskud.

  Mere gælder for mund smerte, en 2003 casestudie i tidsskriftet "Anæstesi & Analgesi" detaljer behandling af neuropatisk smerte i yderpunkterne af en 14-årig pige kemoterapi. Pigen havde smerter i hendes fødder og hænder, der ikke reagerede på opioider. Hendes behandlende læger gav hende en daglig magnesiumoxid dosis på 100 mg og med held lettet hendes mund smerter. Mens disse undersøgelser gør vise nogle lovende for magnesium som en smertestillende supplement, de er også meget specifikke betingelser, der måske ikke har konsekvenser for din mund smerter.


  Calcium forordning

  Alle muskler i din krop kræver calcium til kontrakt og slappe af. Calcium væsentlige fungerer som en dirigent for de elektriske impulser dine nerver sender fortælle musklen hvordan du betjener. Calcium kan ikke udføre denne funktion alene, dog. Du skal have magnesium i din krop til at transportere de calciumioner ind i muskelcellerne. Hvis der er en mangel på magnesium til stede, vil calcium være ude af stand til at trænge ind i cellen og musklerne i fødderne kan forblive i en smertefuld kontraheret tilstand. Magnesiumoxid er en type af supplement, der kan hjælpe dig med at sikre, at dine muskler får tilstrækkelig magnesium og calcium.


  Magnesium Form

  Hvis du har en magnesiummangel eller anden tilstand, der forårsager mund kramper, er det muligt, at magnesiumoxid kan give dig lindring. Men der er sandsynligvis bedre former for supplement til forbruge, hvis du ønsker at maksimere hvor meget du absorbere. En undersøgelse fra 2005 i "Magnesium Research" viste, at magnesium gluconat, laktat og aspartat salte alle udkonkurrerede oxid salte i en absorption test med laboratorie rotter. Desuden Office of kosttilskud hedder, at den bedste form for magnesium, du kan forbruge er den naturlige form findes i fødevarer. Din krop er vant til at absorbere magnesium fra mørkegrønne grøntsager, nødder, kartofler og mejeriprodukter, så tilføje flere af disse fødevarer i din kost kan naturligvis lindre muskelkramper uden behov for tilskud.

 • Tags:

Posts Carousel