Magnesium Olie til Tænder

 • In Default
 • August 20
 • 41 Views
 • 0 comments

 • Magnesium Olie til Tænder  Magnesium olie kan masseres ind i huden. Photo Credit Pixland / Pixland / Getty Images
 • Magnesium er den fjerde højeste mineral i kroppen. Vi har brug for det for stærke knogler og tænder, samt nerve, muskel og immunsystemet sundhed. Hvis du spiser en sund kost, der indeholder grøntsager, nødder, bælgfrugter, korn og kød, er du sandsynligvis opfylde det anbefalede indtag af magnesium i kosten. Hvis din krop er mangelfuld, kan du øge dit niveau ved at anvende magnesium olie til din hud.

  Produktion

  Magnesiumchlorid høstes kommercielt fra havvand og fra Det Døde Hav. Dette gøres ved at afdampe vand og derefter fjerne salt og sulfater. De proces resulterer i magnesiumchlorid, som sælges som tørre flager eller en væske, som benævnes magnesium olie. Selv om magnesium olie føles som en olie, er det ikke en sand olie, fordi den vandbaseret. Det er lavet af en del magnesiumchlorid og seks dele vand.


  Mangel

  Magnesium er afgørende for korrekt sundhed. Den anbefalede indtag er 300 til 360 mg for kvinder og 400 til 420 mg for mænd. Selvom mangel er ikke almindeligt, kan det være en bivirkning af at tage nogle medicin, calciummangel, kirurgi, forbrændinger eller problemer med absorption af næringsstoffer. Symptomer på mangel spænder fra følelse træt og mærkelig til trækninger muskler og hukommelsesproblemer. En af de måder vores krop kompensere for lavt blod magnesium niveauer ved at trække calcium fra tænder og knogler til at hæve calcium niveauer.


  Tænder

  Vores kroppe gemme over 60% af magnesium i knogler og tænder. Magnesium olie ikke har en direkte virkning på tænderne, men snarere på den resterende del af andre mineraler, der har en effekt. Hvis du er mangelfuld i magnesium, kan du have en ændret forholdet mellem mineraler calcium og fosfor i blodet og spyt. Over tid, kan denne ubalance føre til svækkede tænder. Undersøgelser har vist, at cavity-fri tænder har mere end dobbelt så magnesium niveauer end tænder med hulrum.


  Formål

  Vores kroppe kun absorbere og bruge halvdelen af ​​magnesium, som vi får gennem vores kost. Af denne grund, kosttilskud er mere effektive, når det tages i små doser flere gange om dagen. Magnesium olie er et alternativ for mennesker, der finder mundtlige kosttilskud besværligt eller den salte og bitre smag utiltalende. Messaging olien ind under huden er også menes at give hurtigere og større fordele.


  Brug

  Magnesium olie er markedsført som et emne behandling for din krop til at absorbere gennem huden. Selv om det er sikkert at tage internt, er det designet til at gnides eller masseres på huden, således at det kan absorberes mere effektivt i muskler og blod. Magnesium kan også optages ved tilsætning af olie til dit bad. Hvis det svier eller irriterer huden, kan olien fortyndes med vand til et niveau, der føles behageligt.

 • Tags:

Posts Carousel