Magnesium Olie og Vægttab

 • In Default
 • October 13
 • 31 Views
 • 0 comments

 • Magnesium Olie og Vægttab  Magnesium hjælper kroppen omdanne mad til energi. Photo Credit Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
 • Magnesium olie er en form af mineralet magnesium, en vigtig bestanddel af alle dine kropslige organer. Kom en passende mængde af magnesium sikrer, at dine muskler fungerer korrekt, og at din krop er i stand til at producere energi og protein, og disse aktiviteter er afgørende for sundt vægttab. Tal med din læge, før du tilføjer nogen form for magnesium til din rutine.

  Funktion

  Magnesium er et mineral, der forekommer naturligt i mange fødevarer, og det kan også tages i form af et supplement eller påføres topisk på huden i sin olie form. Ud over at producere energi, magnesium regulerer din bodyâ € ™ s niveauer af adskillige andre mineraler, herunder calcium, kobber, zink og kalium. Sikring af, at din krop bliver og absorbere den rette mængde af næringsstoffer kan hjælpe med at sikre dig med at tabe på en sikker og sund måde.


  Vægttab Fordele

  Din krop kræver magnesium til at konvertere den mad du spiser til energi. At få nok magnesium kan hjælpe med at forhindre træthed; træthed kan forårsage dit aktivitetsniveau for at falde og føre til vægtøgning. Dette mineral hjælper også til at regulere dit blodsukker, som kan hjælpe din indsats for at nå frem til en sund vægt. Magnesium hjælper med driften af ​​dit nervesystem og kan skære ned på irritabilitet, apati og stress du oplever, som alle kan hindre dit vægttab indsats.


  Mangel

  Den anbefalede daglige indtag af magnesium er 400-420 mg for mandlige voksne og 310-320 mg for kvinder. Ifølge University of Maryland Medical Center, de fleste mennesker i USA ikke får en passende mængde af magnesium fra kilder i kosten alene. Når du er mangelfuld i dette mineral, kan du opleve muskeltrækninger, søvnløshed, en hurtig hjertebanken, angst, svaghed og andre symptomer, som alle kan skade dit vægttab indsats. Nogle medicinske tilstande og medicin kan hæmme din bodyâ € ™ s evne til at absorbere magnesium, og forbruge et overskud af kaffe, sodavand, salt eller alkohol kan også berøve kroppen af ​​dette mineral.


  Anvendelse

  Fuldkorn, nødder og grønne bladgrøntsager er gode kilder til magnesium. De mest almindeligt anbefalede supplerende former er magnesium citrat, magnesium gluconat og magnesium lactat. Ifølge Den Internationale Medical Veritas Association, kan du også anvende magnesiumchlorid, olie form af magnesium, topisk til din hud eller få det intravenøst ​​af en læge. Hjemmesiden anbefaler sprøjtning din krop med en ounce af olien hver dag for at øge din magnesium niveauer og opnå den anbefalede daglige mængde. Spørg din læge, hvilken form er bedst for dig, og ikke begynder at tage eller anvende det uden først at kontrollere med hende.


  Advarsler

  Magnesium kan reagere med visse antibiotika, blodtryk medicin og diuretika, sammen med flere andre medikamenter. Hvis du har hjerte eller nyresygdomme, informere din læge om det, før du begynder at forbruge eller anvende magnesium. Mineralet kan også forårsage et fald i dine calcium niveauer, især hvis de allerede er lav på grund af kemoterapi narkotika, hormonelle kosttilskud eller steroider.

 • Tags:

Posts Carousel