Magnesium mangel og Ødem

 • In Default
 • February 5
 • 16 Views
 • 0 comments

 • Magnesium mangel og Ødem  Animal forskning har vist, at magnesium kan hjælpe med ødem. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Ødem er tilbageholdelsen af ​​væske i kroppen. Almindelige tegn omfatter hævelse, hovedsageligt i fødder, ankler og ben, og nogle gange kan det ansigt og fingre vises oppustede. Ødem er mest almindelig hos gravide kvinder og ældre, men alle kan udvikle dette symptom. Ødem ledsaget af åndedrætsbesvær og trykken for brystet kan indikere en livstruende tilstand.

  Årsager til ødem

  Ifølge University of Maryland Medical Center hjemmeside, ødem har mange årsager. Blandt de mest almindelige er allergi over for fødevarer og insektbid samt hormonelle ændringer som følge af graviditet og menstruation. Stående eller siddende for længe i en position kan føre til væskeretention, som dåsen udsættelse for varme eller store højder. Mange lægemidler kan forårsage ødem samt. Mere alvorlige årsager til ødem omfatter nyre, lever, hjerte og problemer med skjoldbruskkirtlen. Indimellem kan hovedskader producere dette symptom.


  Ødem i Spædbørn

  Animalsk forskning støtter tanken om, at perinatal magnesium mangel kan føre til ødem hos spædbørn. En undersøgelse fra 1999 offentliggjort i "Biology of the nyfødte" fundet, at når drægtige rotter fik en magnesium-deficient kost, dødeligheden af ​​deres unger steget. De havde også betydeligt højere niveauer af ødem og blødninger. Men forskning på mennesker, offentliggjort i "Journal of Perinatology" i 2003, har knyttet administrationen af ​​magnesiumsulfat til behandling præeklampsi, en tilstand, der resulterer i højt blodtryk og protein i urinen, med en forhøjet risiko for lungeødem hos spædbørn, der er en del af triplet graviditeter.


  Ødem og hovedskader

  Hjerneskade fra hovedskader skyldes både trauma selv og af hævelse, der følger det, hvoraf en del skyldes ødem. Et dyr undersøgelse offentliggjort i spørgsmålet om "Journal of Neurokirurgisk" juli 1996 konstateret, at rotter, der fik magnesium en time efter lukket hovedtraume viste nedsat ødem. Desuden er denne nedgang i ødem korreleret med forbedrede snesevis af neurologisk funktion. I modsætning hertil rotter, som ikke fik magnesium efter at opretholde en skade i hovedet viste ingen forbedring i neurologiske funktion.


  Anbefaling til behandling af Ødem

  Fordi ødem kan lejlighedsvis være symptom på en livstruende sygdom, og fordi forskningen på magnesium og ødem er blandet, skal enhver med denne betingelse se en læge for at finde og behandle den underliggende årsag. University of Maryland Medical Center hjemmeside antyder, at mennesker, der lider med ødem måske ønsker at tage et vitamin og mineraltilskud indeholder magnesium. Overskrid ikke den anbefalede daglige tilførsel af enhver næringsstoffer uden at konsultere en læge.

 • Tags:

Posts Carousel