Mænd ofte misforstår Kvinders Seksuelle Cues: Undersøgelse

  • In Default
  • April 16
  • 10 Views
  • 0 comments

Mænd ofte misforstår Kvinders Seksuelle Cues: Undersøgelse

Fredag, 16 december (healthday News) - Mænd har ofte svært ved præcist at læse en kvindes niveau af interesse i dem, en ny undersøgelse fund.

I hvad der skal komme som nogen overraskelse for enhver kvinde, der har tilbragt tid i dating verden, en bestemt type fyr har en tendens til at tænke alle kvinder vil have ham, mens andre fyre kan bare ikke synes at samle op på de stikord.

Undersøgelsen omfattede 96 mandlige og 103 kvindelige amerikanske college-bachelorer, der deltog i en "speed-møde" øvelse, der er involveret tale i tre minutter til hver af fem medlemmer af det modsatte køn.

Før øvelsen, deltagerne bedømt deres egen tiltrækningskraft og blev vurderet for deres ønske om en kortsigtet seksuelle møde. Efter hver samtale, deltagerne bedømt anden person på en række foranstaltninger, herunder fysisk tiltrækningskraft og deres opfattede seksuelle interesse.

Forskerne fandt, at:

  • Mænd, der ønskede en kortsigtet seksuelle møde var mere tilbøjelige til at overvurdere en kvindes ønske om dem.
  • Mænd, der troede de var "hot" tænkte også kvinderne var varmt for dem, men mænd, der rent faktisk blev betragtet attraktive kvinder ikke tror på denne måde.
  • Jo mere attraktiv en kvinde, var at en mand, jo mere sandsynligt, at han var til at overvurdere hendes interesse.
  • Kvinder havde tendens til at undervurdere mænds begær.

Undersøgelsen vises i en kommende udgave af tidsskriftet Psychological Science.

"Der er to måder, du kan gøre en fejl som en mand," undersøgelse forfatter Carin Perilloux, en psykolog ved Williams College i Williamstown, Massachusetts., Sagde i et tidsskrift pressemeddelelse. "Enten du tror, ​​'Åh, wow, at kvinden er virkelig interesseret i mig" - og det viser sig hun ikke. Der er nogle omkostninger for det, "såsom forlegenhed.

Den anden mandlige fejl ikke at indse, at en kvinder er interesseret i ham.

"Han går glip af en parring mulighed. Det er en enorm omkostning i form af reproduktiv succes, "Perilloux forklaret.

Når det kommer til den menneskelige evolution, er det sandsynligt, at mænd, der overvurderet deres appel til kvinder og forfulgte dem selv med risiko for at blive afvist var mere tilbøjelige til at reproducere og videregive dette træk til deres genetiske arvinger, foreslog forskerne.

Flere oplysninger

Besøg Nemours hjemmeside for mere om seksuel tiltrækning.

- Robert PREIDT

KILDE: Psychological Science, pressemeddelelse, December 13, 2011

Sidst opdateret: 16 December 2011

Posts Carousel