Mænd flad mave Øvelser

 • In Default
 • May 23
 • 2151 Views
 • 0 comments

 • Mænd flad mave Øvelser  Man laver crunches på mat Kreditering AndreyPopov / iStock / Getty Images
 • Oversigt

  Opbygning af en flad mave kan være en vanskelig proposition for mange mænd, men forudsat du er forpligtet til opgaven, er det noget, der ikke er umuligt, når du tilføjer de rigtige øvelser i din træning planen. Din træning bør omfatte en kombination af aerobe øvelser for at hjælpe med at reducere fedt og styrke-øvelser til at bygge din kerne.


  Situps

  Situps er en øvelse, der styrker din kerne muskler og er enkle at udføre i enhver mødested. Til denne rutine, en mand har brug for at ligge på ryggen med støtte fra en måtte, hvis det ønskes. Derefter placerer han sine hænder på hver side af hovedet og bøjer knæene. Ved langsomt at hæve hans skuldre, skal han røre knæ med albuerne for at fuldføre halvdelen af ​​øvelsen før trække tilbage til sin oprindelige position på en kontrolleret måde. Han bør ikke falde ned igen, fordi det ikke vil hjælpe ham holde hans abs kontrakt for optimal ydeevne. Udføre tre sæt af 20 reps.


  Kaptajn Chair Leg Raise

  Kaptajnen stol ben raise skal udføres i et træningscenter udstyret med de korrekte faciliteter. Med hans krop oprejst, bør atletens arme hvile på en polstret overflade, efterlader hans ben til at hænge løs. Hans hænder skal gribe håndtagene for at stabilisere hans overkrop, mens hans ryg presses mod puden bag ham. Så ved at hæve benene op til brystet på en kontrolleret måde, bør atleten kunne føle et vist pres på hans mavemuskler. Dog skal han ikke svinge benene eller bue ryggen til at få støtte, fordi det kun vil hindre udvikling. Udføre tre sæt af 15 reps for en solid træning.


  Cardiovascular

  Selvom kardiovaskulære rutiner ikke kan være specifikke for maven, til mænd transporterer overvægt, disse øvelser er en nødvendighed for at hjælpe med at tabe. Selv hvis en atlet er jogging i et langsomt tempo, kan han indarbejde kardiovaskulær aktivitet med andre mave øvelser til at etablere resultater hurtigt. Begyndere bør prøve 10 minutter på et løbebånd med en hastighed, som de føler sig trygge ved, derefter gradvist øge mængden af ​​tid og hastighed til at matche sin progression. Mænd bør ikke modet, hvis det synes svært i starten; jo mere han forsøger at udøve, jo lettere bliver det.

 • Tags:

Posts Carousel