Madlavning Green Leaf Gulerod Tops


 • Madlavning Green Leaf Gulerod Tops
  Madlavning Green Leaf Gulerod Toppe Kreditering Anne Dale / Demand Media
 • Skæring toppen off gulerødder og kassere bladene fratager dig om en flavorful, farverig ingrediens. Spild ikke disse fine blade. Forståelse måder at bruge dem, og hvordan man bedst at koge dem, kan bringe en helt ny grønne grøntsager i dine måltider.

  Madlavning Metoder  Madlavning Green Leaf Gulerod Tops
  Photo Credit Anne Dale / Demand Media

  Du kan forberede gulerod greens på samme måde, som du ville enhver anden bladgrøntsager grønne såsom majroer, spinat, grønkål eller collards. Tilføj gulerod greens til supper og gryderetter for tilsat smag. Sauter dem med olivenolie og krydderier såsom hvidløg, ingefær, salt og peber. Blanch dem at opretholde den lyse grønne farve ved kogning dem, indtil de bare begynde at lave mad, så oversvømme dem i isvand for en tilsvarende mængde tid. For eksempel, hvis dine gulerod greens begynder at blødgøre lidt efter tre minutter i kogende vand, nedsænkes dem straks i isvand i tre minutter. Ikke blot vil du bevare den lyse farve, det hjælper lås i en lille stykket. Kaste dem med en lys forbinding for smag.


  Opbevaring  Madlavning Green Leaf Gulerod Tops
  Photo Credit Anne Dale / Demand Media

  Hvis du ønsker at gemme gulerod greens før madlavning, vil de holde i køleskabet i op til to dage. Skær dem ud guleroden før opbevaring enten del. Grønne trækker fugt fra gulerod selv, udtørring guleroden, hvis du lader dem fastgjort under køling. Når man skærer dem ud til opbevaring, de tørrer ud hurtigt, hvilket er hvorfor de har sådan en kort holdbarhed.


  Andre anvendelser  Madlavning Green Leaf Gulerod Tops
  Photo Credit Anne Dale / Demand Media

  Hak gulerod greens til en fin terninger og drys dem over færdigretter eller gryderetter som en garniture. Tilføj dem til salater til en bitter stykket. Andre anvendelser omfatter medicinske fordele, såsom saftfremstilling bladene til at oprette en antiseptisk mundskyl, ifølge The World Museum af gulerødder. Grønne har en bitter smag og gør bedst, når det blandes med noget, der har fed smag.


  Overvejelser  Madlavning Green Leaf Gulerod Tops
  Photo Credit Anne Dale / Demand Media

  World Carrot Museum oplyser, at bladene på en gulerod top indeholder furocoumariner, som kan forårsage en hudreaktion. Bladene er ikke giftige, og reaktionen kun opstår, hvis du er følsomme over for allergenet.

 • Tags:

Posts Carousel