Måder at holde sig i form med en Torn ACL


 • Måder at holde sig i form med en Torn ACL  Forreste korsbånd skader påvirke stabiliteten af ​​knæet. Photo Credit Jupiterimages / Creatas / Getty Images
 • Forreste korsbånd eller ACL, er en af ​​de fire vigtigste ledbånd, der støtter knæet. ACL krydser forsiden af ​​knæet diagonalt, og yder støtte under rotation samt at holde skinnebenet glider foran lårbenet. Når du har en ACL skade, vil du miste benstyrke og bevægelse, ifølge Cigna.com, og en øvelse program er nødvendigt for at genvinde din tidligere niveau af fysisk kondition. Donâ € ™ t øvelse med en iturevet ACL, medmindre du har godkendelse fra din læge.

  ACL Skader

  ACL er det mest almindeligt sårede knæ ligament, ifølge den amerikanske Academy of ortopædkirurger. Sportsgrene som basketball, fodbold, fodbold og skiløb øge risikoen for ACL skader. Symptomer på en ACL skade omfatter smerter, omfattende knæ hævelse, en følelse af ustabilitet i knæet og tab af vifte af bevægelse. Hvis ACL delvist revet, kan hvile og genoptræning løse problemet inden for et par måneder, men en komplet tåre af ACL kan gøre knæet så ustabilt, at kirurgi er nødvendig.


  Om Motion

  Der er to spørgsmål i forbindelse med ophold i form med en iturevet ACL: Den første er genvinde styrke og fleksibilitet i knæet, mens den anden er at fastholde eller genvinde kondition. Da ACL giver stabilitet til knæet, vil du sandsynligvis opdage, at du ikke kan deltage i sport, der kræver, at du løbe, hoppe eller pivot. Dog kan du være i stand til at udøve med et knæ tandbøjle til at give stabilitet dit knæ mangler efter en iturevet ACL.


  Øvelse for knæ

  Nogle af de øvelser, der er brugt til at genvinde styrke og funktion i benskade efter en ACL skade er hæl dias, ben elevatorer, glute sæt, broer, hæl rejser og mini squats mod en væg. Lårmusklen eller quadriceps, er særligt tilbøjelige til at blive svag efter en ACL skade, i henhold til Cigna.com. Quad sæt og lige ben rejser kan bidrage til at styrke quadriceps. Alle disse øvelser bør ske langsomt og bør ikke forårsage smerte. Vifte af bevægelse øvelser er normalt påbegyndes så hurtigt som hævelse og smerte tillader - inden for de første par dage efter en skade.


  Aerob træning

  Selvom du ikke kan være i stand til at køre, når din læge siger, at det er okay - alt fra et par dage til et par uger efter din skade - du kan genoptage andre former for aerob træning. Svømning er en form for aerob øvelse, der ikke kræver vægtbærende, og du kan opleve, at du er i stand til at svømme, når den oprindelige smerte og hævelse af en iturevne ACL aftager. Roning er en anden aerob øvelse, der kan være muligt med en iturevet ACL. De kan også være i stand til at bruge en elliptisk maskine eller en stationær cyklus. Hvis du føler smerte i knæet, når du træner, stop og kontakte din læge.

 • Tags:

Posts Carousel