Må Rosiner gøre dig fedt?

 • In Default
 • February 6
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Må Rosiner gøre dig fedt?  Rosiner vil ikke automatisk gøre dig fedt på egen hånd. Photo Credit Hemera Technologies / PhotoObjects.net / Getty Images
 • En lille kasse med rosiner gør det til en ideel snack i hjemmet eller på arbejde, når du har brug for en sød behandler at få dig gennem eftermiddagen. Selvom rosiner er høj i kalorier, vil de ikke automatisk føre til fedt gain. Hvis du spiser det tørret frugt meget, dog kan det sætte din krop i et kalorie overskud, i hvilket tilfælde du vil tage på i vægt.

  Vægtøgning kan være Subtle

  Opsamling fedt er afhængig af forholdet mellem de kalorier din krop tager i, og dem, det brænder under træning og andre daglige aktiviteter. Ingen type mad vil automatisk gøre dig fedt, men hvis en fødevare høje brændværdi øger din dagens kalorieindtag ud over din kalorie brænde, vægtøgning er resultatet. Fordi 1 pund fedt er lavet af 3.500 kalorier, du er ikke sandsynligt at se øjeblikkelig fedt gain. For eksempel, hvis din kalorieindtag overstiger dit kalorie brænde med 100 kalorier om dagen, ville det tage 35 dage til at få 1 pund fedt.


  Vær på vagt over kalorier i Rosiner

  Spise en kost lavt i kalorier, kombineret med motion, kan holde din krop i en kalorie balance eller kaloriefattige underskud, som vil føre dig til at opretholde eller tabe sig, hhv. En enkelt servering af rosiner tager ikke lang tid at spise, men den høje brændværdi kan være problematisk. En 1,5-ounce kasse med rosiner, for eksempel, har 129 kalorier. Hvis dit anbefalede daglige kalorieindtag er 1.800 kalorier, og du har en stillesiddende livsstil, de 100-plus kalorier i kasse med rosiner udgør en væsentlig del af din kalorie kolonihave. I dette tilfælde kunne rosinerne spille en rolle i at du får fedt, især hvis du spiser flere portioner.


  Rosiner til diabetikere

  Selv spiser for mange rosiner kan øge din sandsynlighed for at vinde vægt, en lille servering af denne kilde til naturlige sukkerarter og komplekse kulhydrater er ofte ideel til folk med diabetes. Når dit blodsukker er lavt, University of Michigan Comprehensive Diabetes Center anbefaler at spise noget sødt, såsom rosiner. Må ikke overdrive det, dog. To spiseskefulde rosiner giver cirka 15 gram kulhydrater og kan være nok til at reducere symptomerne på lavt blodsukker.


  Pair Rosiner Med Motion

  Hvis du elsker smagen af ​​rosiner og ønsker at inkludere dem i din kost, give dig selv fred i sindet ved at forpligte sig til nogle regelmæssig motion. Fysisk aktivitet burde allerede være en del af din dag, men du kan opveje de 100 eller deromkring kalorier du indtager, når du spiser en lille kasse med rosiner ved at brænde mindst 100 kalorier under noget fysisk. Hvis du gør det vil ikke tage lang; 30 minutters gang til en person, der vejer 155 pounds vil mere end opveje de rosiner 'kalorier.

 • Tags:

Posts Carousel