Må Off-shoulder kjoler Lav dine skuldre at se større?

 • In Default
 • March 11
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Må Off-shoulder kjoler Lav dine skuldre at se større?  Skuespillerinde Emma Roberts dons en off-the-skulder kjole på "Late Night med Jimmy Fallon" show i New York City. Photo Credit Theo Wargo / Getty Images Entertainment / Getty Images
 • Lige så korte shorts spille op dine ben og mellemgulv-blottelse toppe vise din mave, off-the-skulder kjoler sat fokus på dine skuldre, som kan gøre dem til at se mere fremtrædende - især hvis du allerede er sportslige brede skuldre. Du kan mindske skulder-bygningen effekt, men ved at vælge en kjole i den rigtige nuance, klippe og pasform.

  Venlige Fit

  I måske det eneste tilfælde, hvor ludende kan være godt for dine skuldre, at vælge en off-the-skulder kjole med en slouchy form, kan bidrage til at modvirke skulderen-bygningen aspekt. Den ekstra volumen fordeler øjets fokus fra skulder til stof, snarere end at placere fokus holdent på dine skuldre.


  Color Contrast

  At vælge en farve, der blander sig med din hud tone vil hjælpe med at forhindre dine skuldre fra at se et større; dette tricks øjet, hvilket gør dine skuldre synes at forsvinde ind i stoffet. På den anden side, en kjole i en kontrastfarve er mere tilbøjelige til at pumpe op dine skuldre ved at udsende den skarp forskel mellem farven på din hud og din kjole.


  Cinch en Inch

  Vær ikke bange for at rocke en lille talje; selvom det ser ud som det simpelthen ville spille op dine skuldre, er det faktisk udfører en balancegang ved at forhindre din øverste halvdel fra at se boxy, stylist Adam Glassman rådgiver læserne af "O:. The Oprah Magazine" Til visuelt skrumpe din talje, gå til en kjole med pile mod hoften, eller vælge en, der kommer i en wrap stil. Hvis din kjole ikke kommer med nogen talje-besparende detaljer, blot bælte det for den samme effekt.


  The Bottom Line

  Den nederste halvdel af din nederdel kan, afhængigt af dens snit, balance et bredt udseende øverste halvdel og skabe en curvier silhuet. Ifører en kjole med en A-line nederdel vil lade stoffet forsigtigt skimme dine hofter og lår, hvilket gør din talje se mindre, især hvis dine hofter og lår er små i forhold til dine skuldre. Hvis du nederste halvdel er større end dine skuldre er brede, gå til en monteret blyant kjole; det vil kramme dine allerede kurvede hofter, så du kan skabe balance mellem din øverste halvdel naturligt.

 • Tags:

Posts Carousel