Lunges, Bodybuilding & knæskader

 • In Default
 • October 11
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Lunges, Bodybuilding & knæskader  Lunges - muscle builder eller forårsage af skader? Photo Credit Ross Land / Getty Images Sport / Getty Images
 • Lunges er et varmt emne i bodybuilding industrien. Mange mennesker sværger ved dem som en fantastiske quadriceps og forstrækning bygherre, og medtage dem i hvert ben træning. Andre mener, at lunges er for let, at de ikke er en hardcore øvelse, og at de selv kan forårsage skader. Uanset om du beslutter dig for at inkludere lunges i din rutine eller ikke er op til dig. De har mange fordele, men de har også deres ulemper.

  Muskel Builder

  Lunges målrette de fleste af dine lavere kroppens muskler; dine quads og hamstrings arbejde for at udvide og bøje dine knæ og hofter, mens din glutes, adductors, bortførere og kalve alle medvirke til at give balance og stabilitet. Når det gøres korrekt, kan lunges hjælpe at pakke alvorlig muskel på din underkrop, og der er mange forskellige lunge varianter, såsom fremad, omvendt, gåture, forhøjet, vægtstænger, håndvægte og kæde lunges, som kan hjælpe dig til at bryde igennem muskel -Byggemateriale plateauer. Tidligere Hr Olympia mester bodybuilder Ronnie Coleman bruges til at lægge op en vægtstang med 135 lbs. og udfører gå lunges, indtil han kunne gå mere. Så vidt han var bekymret, var der nogle bedre bodybuilding ben øvelser.


  Årsager Skader

  På grund af den ustabile natur af lunges og det faktum, at benene arbejder uafhængigt af hinanden, kan kvæstelser. Ifølge vægtløftning træner John Broz, lunge er ikke en naturlig bevægelse, og det placerer knæene på en farlig vinkel. Som med enhver øvelse, er der også en risiko for at bruge for tung en vægt med dårlig form, og forårsager skade på en muskel, ledbånd eller sener. Broz rådgiver stikning til hugsiddende bevægelser til benet uddannelse.


  Forhindrer Skader

  På den anden side kunne de ustabile lunges være en fordel. Korrigerende øvelse specialist Mike Robertson rådgiver gør ensidige ben øvelser som lunges hæfteklammer i din rutine. Arbejde et ben ad gangen tvinger dig til at koncentrere sig mere om teknik og balance, som hjælper med at forbedre din koordination og styrker ledbånd omkring dine knæ og ankelled, og dermed mindske risikoen for skader.


  Programmering

  Hvis du beslutter at medtage lunges i dit program, udføre dem med perfekt form, og bruge lette vægte til at starte med. Hvis du er ny til bodybuilding træning, udfører hugsiddende bevægelser er sandsynligvis nok stimulation for dine ben til at vokse, så forlade lunge variationer til når du har brug for at bryde igennem et plateau. Prøv at dreje den type lunge du gør hver træning cyklus. For eksempel gør fremad dumbbell lunges i fire uger, reverse barbell lunges for de næste fire uger og walking lunges i fire uger, før han vendte tilbage til sende håndvægte lunges.

 • Tags:

Posts Carousel