Lucernespirer & Lupus

 • In Default
 • January 21
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Lucernespirer & Lupus  Lucerne er en populær tilføjelse til salater. Photo Credit Thinkstock / Comstock / Getty Images
 • En anslået 1,5 millioner amerikanere lider af lupus, i henhold til Lupus Foundation of America eller LFA. En autoimmun sygdom, der forårsager kronisk inflammation i oints, muskler, lunger, hjerte og andre kropslige systemer, lupus primært rammer kvinder starter i alderen mellem 15 og 44. Normalt immunsystemet beskytter din krop fra toksiner og smitsomme vira. En autoimmun sygdom opstår, når kroppen angriber sine egne systemer, fejlagtigt at tro det er stødt på en skadelig invaderende fjende. Lucerne er en bælgplante, der kan producere lupus-lignende flares, ifølge Lupus Now Magazine.

  Om Alfalfa

  Bælgfrugter er del af planten familie, der omfatter grønne bønner, jordnødder og sne ærter. Lucernespirer er en urt med en række forskellige medicinske formål; men når konverteret til en tablet, som er fremstillet med alle dele af planten bortset fra bladene, har det været forbundet med at forårsage symptomer svarende til dem af lupus. Lupus Now Magazine rapporterer denne reaktion kommer fra aminosyrer i lucerne frø og spirer. Undgå lucerne produkter er til gavn for alle med lupus eller en familie historie af sygdommen. LFA siger at passe på fødevarer, der kan indeholde lucerne, såsom vitaminer og urtete.


  Anvendelser

  Lucerne er en urt, der dyrkes for de medicinske egenskaber i sine spirer og frø. Det anvendes til behandling af nyre betingelser, blære og prostata problemer og for at øge strømmen af ​​urin. Ifølge Consumer Reports, lucernespirer er en kilde til vitamin A, C, E, K-4 og mineraler calcium, kalium, fosfor og jern. Videnskabelige beviser tyder på, at lucerne er "muligvis sikker" for de fleste voksne. Idet lucerne frø kan imidlertid forårsage immunsystemet til at blive mere aktive og kan forværre lupus symptomer. Der er rapporter om patienter, der oplever lupus nødblus efter at have taget lucerne produkter på lang sigt.


  Interaktioner

  Forbrugende lucerne kan forstyrre handlinger immundæmpende medicin anvendes til behandling af lupus. Lucerne er blevet tildelt en rating på "moderat" af Consumer Reports for sin interaktion med lægemidler, såsom azathioprin, basiliximab og cyclosporin, der hjælper undertrykke immun uregelmæssigheder. Urten kan også forstyrre vitamin E absorption, ifølge National Institutes of Health eller NIH. Vitamin E er et fedtopløseligt vitamin, som virker som en antioxidant og hjælper med at forbedre immunfunktionen.


  Overvejelser

  En anden almindelig symptom på lupus er lysfølsomhed. LFA rapporterer, at "lysfølsomhed er blevet identificeret i en halv til tre fjerdedele af mennesker med systemisk lupus." Ifølge NIH kan store doser af lucerne også øge lysfølsomhed. Mennesker med autoimmun sygdom, der tager lucerne kosttilskud kan være mere tilbøjelige til solskoldning, vabler og røde skællende udslæt, når de udsættes for sollys.

 • Tags:

Posts Carousel