Low-Carb, højt fedtindhold kost Kan indebære en risiko for arterier

  • In Default
  • November 11
  • 1 Views
  • 0 comments

Low-Carb, højt fedtindhold kost Kan indebære en risiko for arterier

Af Kathleen Doheny
HealthDay Reporter

Torsdag 2 juni (healthday News) - Ny forskning tyder på, at lav-kulhydrat kost med regelmæssig motion som en del af planen, ikke synes at skade arterierne, som nogle eksperter har frygtet.

"Det er temmelig klart low-carb er effektiv til vægttab," sagde undersøgelse forfatter Kerry J. Stewart, direktør for klinisk og forskning motion fysiologi ved Johns Hopkins University School of Medicine og dens Hjerte og Vascular Institute. "Den bekymring har været, at fordi du spiser mere fedt dette vil lægge vægt på dine blodkar."

Så Stewart og hans team evaluerede de kortsigtede effekter af en low-carb, højere fedtindhold kost efter en enkelt måltid. Forskerne sammenlignede også en low-carb diæt med en fedtfattig kost i Dieters. I hvert tilfælde de ikke fundet nogen skadelige virkninger på blodkar sundhed.

Stewart er grund til at fremlægge sine resultater fredag ​​på American College of Sports Medicine møde i Denver.

Én ernæring ekspert sagde dog behov langsigtet forskning før den konkluderede, at høje fedtindtag ikke gør ondt blodkar sundhed.

For den første undersøgelse, Stewarts hold så på virkningerne af at spise en ekstremt højt fedtindhold McDonalds morgenmad. Morgenmaden havde mere end 900 kalorier og 50 gram fedt. "Det er halvdelen af, hvad du skal spise i en hel dag," sagde Stewart.

Forskerne derefter evalueret en markør for arteriel stivhed og en anden foranstaltning af blodkar sundhed, kendt som endotel funktion. "Selv efter at have spist det ene måltid, vi ikke finde nogen vaskulære ændringer fra før til efter," sagde han.

Den arterielle stivhed, faktisk bedre, han bemærkede, selv om han ikke er sikker på, hvorfor.

Hverken undersøgelsen havde industrien finansiering; begge blev finansieret af US National Heart, Lung, og Blood Institute.

For kosten studiet, Stewart tildelte 55 mænd og kvinder, der var overvægtige eller fede til low-carb diæt eller en fedtfattig kost. De havde også abdominal fedme og et stort taljemål (35 inches eller mere for kvinder, 40 eller mere for mænd). Begge er risikofaktorer for hjertesygdom.

Den lave-carb Planen omfattede op til 55 procent fedt i starten, og gradvis ned til omkring 40 procent. Det havde omkring 15 procent kulhydrater første omgang, og derefter gik til 40 procent. De andre Dieters fulgte American Heart Associations fedtfattig kost, med ikke mere end 30 procent fedt om dagen.

Begge grupper havde overvåget træning tre gange om ugen.

På mødet vil Stewart rapportere om 46 Dieters, 23 fra hver gruppe, der tabt 10 pounds. "I den low-carb gruppe, de nåede den 10-pund tab til 45 dage," sagde han. Den fedtfattige gruppe nødvendig 70 dage til at kaste 10 pounds.

Deres kalorieindtag var ens, uanset hvilken kost de var på.

Stewart udført de samme foranstaltninger blodkar som i morgenmaden studiet. "Der var ingen forskelle i nogen af ​​de vaskulære foranstaltninger," sagde han.

Forskerne vil fortsætte undersøgelsen i seks måneder. Mens Stewart advarede om, at disse er de første resultater, tilføjede han, "Vi er temmelig sikker dette er en reel resultat. Ved 10-pund vægttab mark, vi ikke se nogen skade på karrene. "

Stewart sagde han tage på i vægt for et par år siden, gik på en low-carb plan samtidig udøver og faldt 40 pounds. Han har holdt hvis off i fire år.

Mens undersøgelsen er spændende, langsigtet forskning er afgørende, siger Connie Diekman, direktør for universitetet ernæring ved Washington University i St. Louis og tidligere præsident for American Diætetiske Association.

"Når det kommer til indvirkningen på blodkar funktion, som en registreret diætist vil jeg gerne se flere studier i sunde og usunde fag og længere varighed undersøgelser før den konkluderede, at denne high-fedt indtag ikke påvirker blodkar sundhed," hun sagde, at selv om undersøgelsen viser blot, at motion er vigtig. Morgenmad studiet med sin en-gang-test, giver ikke mange oplysninger om, hvilken virkning disse kostvaner vil have en langsigtet, tilføjede hun.

Flere oplysninger

Vil vide mere om at tabe sig, kan du besøge den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

KILDER: Kerry J. Stewart, Ed.D., professor, medicin, og instruktør, klinisk og forskning motion fysiologi, Johns Hopkins University School of Medicine, og hjerte-kar-Institut, Baltimore; Connie Diekman, RD, direktør, universitet ernæring, Washington University, St. Louis; 3 juni 2011, præsentation, American College of Sports Medicine årlige møde, Denver

Sidst opdateret: 2 juni, 2011

Posts Carousel