Low-carb Foods på restauranter

 • In Default
 • January 13
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Low-carb Foods på restauranter  Low-carb muligheder er tilgængelige på de fleste restauranter. Photo Credit kød med grøntsager billede af Leonid Nyshko fra Fotolia.com
 • At spise ude er ofte ses som en tid til at spendere på en diæt. Med lidt planlægning og kloge valg kan imidlertid enhver kost trives på en restaurant. En lav-Carb kost er ingen undtagelse. Selv brød, pasta og kartofler ofte udgør restaurant måltider, vil ser menuen afsløre nogle velsmagende alternativer, der passer til low-carb kost planen.


  Grillet fisk og kød Forretter

  Fortæl serveren til at holde brødet. En kurv af varmt brød sad på bordet forårsager for meget fristelse for nogen efter en low-carb diæt. Du skal blot fortælle serveren, du ikke ønsker nogen brød eller placere det ud af arms rækkevidde. I stedet bestille en low-carb appetitvækker såsom grillet calamari, kylling spyd, krabber kager eller oksekød carpaccio.


  Entrees

  Når du søger i menuen, springe pasta og ris muligheder og gå direkte til entrees. Ifølge den populære low-carb Atkins Diet, bør grundlaget for low-carb måltider være et protein kilde, såsom kylling, fisk, oksekød og svinekød. Vælg et din favorit kød og bemærk siderne. Oftentimes siderne på en kød Hovedretter skålen skal erstattes.


  Low-Carb Side Varer

  Fælles sider til kød entrees omfatter pommes frites, kartofler, pasta, ris og risotto. Den bedste måde at holde sig på sporet med en low-carb diæt er at bede om grillede grøntsager eller en side salat i stedet for kulhydrat muligheder. Eksempler omfatter grillet asparges, sauteed spinat, salat greens og rør-stegt asiatiske grøntsager.


  Dessert

  Dessert er ikke den bedste mulighed for en low-carb diæt. Men hvis der ønskes dessert, den bedste løsning er en mel-fri chokolade kage, som er en grundlæggende opskrift af bittersød chokolade, smør, æg og sukker. Den del skal være lille og delt med en ven. En anden mulighed er slutter et måltid med en varm cappuccino eller latte lavet med nonfat mælk.

 • Tags:

Posts Carousel