Løsninger til Teen Vold

 • In Default
 • January 26
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Løsninger til Teen Vold  Teen vold kan forebygges, hvis der træffes de rigtige trin. Photo Credit BananaStock / BananaStock / Getty Images
 • Mere end 32 procent af gymnasieelever var involveret i en fysisk kamp i 2011, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Desuden rapporterede mere end 16 procent af de studerende gennemført et våben og omkring 7 procent blev truet med et våben i skolen i samme tidsramme. Forældre og community-medlemmer kan tage en rolle i forebyggelsen af ​​teen vold før problemet eskalerer.

  Tal med din teenager

  Forældre kan hjælpe med at reducere vold i deres kvarterer ved gået sammen med andre medlemmer af fællesskabet for at identificere potentielle problemer. Tal med din teenager om metoder til at løse problemer uden brug af vold og fortælle din teenager, at voksne kan hjælpe diffuse potentielt voldelige omstændigheder, før et udbrud forekommer. Ved at starte en dialog med din teenager om metoder til ikke-voldelig konfliktløsning, kan du give ham de nødvendige færdigheder til at nedtrappe konflikter i sikre måder, i henhold til Palo Alto Medical Foundation.


  Forbedre din familie Relationship

  Teenagere lære gennem dine handlinger, så håndtere konflikter ikke-voldeligt. Aldrig hit eller true vold mod din teenager; når du bliver vred med din teenager, får dit temperament under kontrol før du taler med hende. Dette giver dig mulighed for at arbejde med din teenager til at løse problemet, og sikrer, at du teenager er klar over, hvad hun har gjort forkert. Palo Alto Medical Foundation foreslår, at du fastsætte regler og følge op med konsekvenser, uden at ty til vold.


  Begrænsning af eksponering for vold

  Medierne har indflydelse på teen vold - et gennemsnit 18-årige har oplevet, i hans levetid, mere end 200.000 voldelige handlinger på tv og i film, rapporterer KidsHealth. Denne udsættelse for vold, ifølge HealthyChildren.org, gør et barn så meget som 15 procent mere tilbøjelige til at engagere sig i voldelig adfærd. Begræns din teenager til to timers tv eller videospil om dagen for at reducere denne eksponering. Du kan tale med dine børn om volden på tv og diskutere ikke-voldelige måder, hvorpå tegnet kunne have håndteret problemet.


  Identificer Risikofaktorer

  Visse faktorer kan øge chancerne for en teenager at gribe til vold, og ved at arbejde på disse spørgsmål, kan forældrene potentielt nedsætte voldelig adfærd. Narkotika, alkohol og tobak brug ofte øge denne risiko, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Associere med kriminelle og bor i et fattigt område også er faktorer. Selvom forældrene måske ikke har beføjelse til at fjerne sådanne elementer, kan de modtage undervisning på barnets udvikling og kan ændre nogle af de sociale og fysiske miljøer, hvor deres teenagere er rejst.

 • Tags:

Posts Carousel