Loose Tooth Smerter i Kids

 • In Default
 • October 12
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Loose Tooth Smerter i Kids  Løse tænder kan forårsage mild smerte. Photo Credit Ryan McVay / Photodisc / Getty Images
 • Når dit barn fylder 6, kan han begynde at opleve nogle vrikke af hans baby tænder, signalering den forestående ankomst af voksne tænder. At miste tænder er en milepæl for ethvert barn og forælder, men det kan også være en kilde til angst og smerte. Forstå, hvorfor denne smerte opstår, og hvordan du kan hjælpe dit barn gennem den kan sikre en positiv tandtab oplevelse.

  Betydning

  Mens miste barnet tænder er en normal begivenhed for børn, kan det være ledsaget af en vis grad af smerte. Som baby tand bryder fri af sine nerveender, kan området blive hævede, røde og smertefulde. Dette gælder især, hvis dit barns tand blev løst på grund af skade eller stød, der forårsagede tanden til at blive løsnet for tidligt. Mens dit barns gummer kan bløde en smule, kan overdreven blødning kræver lægehjælp.


  Mentale Overvejelser

  Under vaklende og smertefulde tænder kan være en kilde til angst for børn, der ikke har oplevet følelsen af ​​en løs tand før. Dit barn kan være bange for at spise eller drikke af frygt for tanden falder ud eller blive slugt. I løbet af denne tid, beroligende barnet er vigtig. Dette er, når "Tooth fe" kan komme i handy. Forklar dit barn, at tandfeen vil bytte en tand for mønter. Dit barn kan endda begynde at se frem til at miste en tand.


  Kolde omslag

  Nogle teknikker kan bidrage til at mindske løs tand smerter hos børn. Dette omfatter anvendelse af en kold komprimere til ydersiden af ​​dit barns mund at minimere smerter og hævelse. Placer isterninger i en plastik sandwich-størrelse eller snack-størrelse taske og dække det med en køkkenrulle eller en klud. Anvend det til dit barns ansigt i 10 til 15 minutter. Du kan ansøge igen den hele dagen til yderligere at reducere smerter. Hvis dit barns gummer begynder at bløde som følge af løse tænder, kan du fugte et stykke gaze og sted pres direkte på tandkødet. Må dog ikke placere koldt omslag direkte på tandkødet som gør det kan resultere i at brænde den sarte hud i tandkødet.


  Anti-inflammatoriske medicin

  Hvis dit barns løs tand smerter er mere alvorlig, anti-inflammatoriske medicin kan også bidrage til at mindske hævelse og smerte. Tal med en farmaceut eller læge, men før der gives disse medicin typer for at få den korrekte dosis. Eksempler indbefatter acetaminophen eller ibuprofen. Du kan også anvende en mild smertestillende til at dulme området og minimere smerte.

 • Tags:

Posts Carousel