Little Black Dress-Godkendte Deodoranter

 • In Default
 • January 29
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Little Black Dress-Godkendte Deodoranter  Actress Marg Helgenberger på den røde løber i en lille sort kjole. Photo Credit Jason Merritt / Getty Images Entertainment / Getty Images
 • Trods dine bedste bestræbelser på at undgå det, er det temmelig uundgåeligt, at du vil støde på de store hvide deodorant mærker, der synes at forekomme, hver gang du bære noget sort, især din eftertragtede lille sorte kjole, eller LBD. Du kan prøve slangemenneske s positurer og holdninger for at undgå disse frygtede hvide striber ødelægger din sorte kjole, men måske bedre metode er at vælge deodoranter, der ikke pletter på alle.

  Degree Ultra Clear

  Formentlig det mest populære pletten-fri deodorant, der er universelt godkendt til lille sorte kjole øjeblikke er Degree Ultra Clear. Dette mærke er stærkt rost for sin sved-bekæmpelse formel, men Ultra Clear deodorant er lige så imponerende at fjerne de irriterende hvide pletter. Hvad gør Degree Ultra Clear en af ​​de førende deodoranter til at sikre, at dine LBD ophold i perfekt stand, er, at den særlige formel går klar på kontakt og tilbage efter det tørrer.


  Dove Go Fresh Energizing

  Dove Go Fresh linje af deodorant tilbyder forskellige formler for fugt beskyttelse, underarm misfarvning, forlænge skægstubbe og lindre hvide mærker på tøjet. Dove Go Fresh Energizing deodorant er formuleret med grapefrugt og citrongræs for at gøre det lugter blødt og feminint, men det vigtigste er, at det lykkes at holde under dine arme og ikke på tøjet, specielt din LBD. Det tørrer også temmelig hurtigt, så du ikke behøver at vente flere minutter at sætte din kjole på og gå om din dag.


  Secret Flawless Clear Crystal Clear Gel

  I form af hurtigtørrende deodorant, der også holder dine LBD'er plet-fri, få er lige så effektive som Secret Flawless Clear Crystal Clear Gel. Denne deodorant går helt klar og fuldt tørrer på mindre end to minutter. Dette betyder at du kan sætte dette deodorant på, mens du laver dit hår og makeup og være sikker på ikke at plette, at LBD du har været døende til at bære. En ekstra bonus er Secret Flawless Clear Crystal Clear Gel har en ren pulver eller blød blomstret duft.


  Dermadoctor Total Nonscents

  En af de vigtigste årsager til, at mange kvinder give afkald deodorant er fordi de har følsom hud og opdager, at de fleste mærker alvorligt irritere det, der forårsager et udslæt eller give minimal kontrol mod lugt og fugtighed. Nå, Dermadoctor Total Nonscents er en deodorant, der ikke kun er ideel til følsom hud, men også tørrer hurtigt og tydeligt, uden at efterlade hvide mark rester på din LBD. Denne deodorant er dyrere end apotek mærker og er stort set tilgængelig online, men fordelene for din lille sorte kjole er det værd.


  L'Occitane Forfriskende Aromatisk Deodorant

  Med en let feminin duft og de æteriske olier af mynte, fyr og rosmarin, L'Occitane Forfriskende Aromatiske Deodorant er en anden effektiv måde at bære deodorant uden at ødelægge din LBD med grimme hvide pletter. Dette formulerede deodorant kan ligne et pulverformigt, hvidt fast stof, men det tørrer som en klar formel. Som for lugt beskyttelse, det varer hele dagen og ud på aftenen, selvom duften det giver er meget blød og subtil.

 • Tags:

Posts Carousel