Liste over vippe Tricks

 • In Default
 • February 11
 • 10 Views
 • 0 comments

 • Liste over vippe Tricks  Vær opmærksom på udpegede dykning områder. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Øve sikre metoder til dykning er godt alternativ motion eller bare en fin måde at imponere tilskuere på den lokale svømmehal. At lære en række vippe tricks vil forbedre din teknik og hjælpe dig med at mestre kunsten af ​​den høje dyk. Aldrig dykke alene - altid har nogen til stede, hvis du løber ind i problemer - og bruge masser af tid på at øve de enklere dyk før videre til de mere vanskelige manøvrer.

  Dåseåbner

  Flytte over kanonkugle; næste gang du balancerer på kanten af ​​vippe, prøv dåseåbner dykke stedet. Hold det ene knæ tæt på brystet samtidig med at hoppe ud i bestyrelsen. En stor splash vil følge som du vippe lidt tilbage, straitening din modsatte ben, før du rammer vandet. Dåseåbneren er en nybegynder dykke, så det er et godt træk at begynde at øve.


  Flying Squirrel og Saltomortale

  For at udføre den flyvende egern, grab anklerne efter dine fødder har forladt bestyrelsen kant. Afslut ved at læne sig fremad. En vandig smackdown venter nedenfor. Derimod kan du huske at gøre kolbøtter som barn - bare roll og tuck. Men udfører flytningen i luften efter at hoppe fra vippen er en smule tricky. At mestre saltomortale, oprette et lille rum i din krop ved at bøje på dine knæ og hofter før afgang. Når du er i luften, spinde i luften, holde dine knæ tæt til brystet. Frigive denne position, når du rammer vandet.


  Front Flip  Liste over vippe Tricks  Hold din krop stramt gemt i begyndelsen faser af din front flip. Photo Credit Digital Vision. / Photodisc / Getty Images

  Den forreste klappen er en avanceret vippe bevægelse, der ikke alle kan mestre. For at få mest ud af din front flip, få en kørende start på kanten af ​​vippe med hænderne over hovedet. Når dine fødder har forladt vippe, flytte dine arme nedad og svinge frontward ind i en kanonkugle position. Kom ind i en tæt gemt kanonkugle holdning er nøglen til at udfylde dette trick med succes.


  360

  Når du har styr på disse dyk, kan du prøve en 360. På samme måde en snowboarder gør flytningen på en half pipe, kan du udføre en 360 fra vippe. Når du begynder din dykke, rotere din krop i en komplet cirkel i luften, og derefter slutte i en lige blyant dykke formation.

 • Tags:

Posts Carousel