Liste over Vegansk-venlige produkter

 • In Default
 • December 28
 • 37 Views
 • 0 comments

 • Liste over Vegansk-venlige produkter  Veganisme er en udvidelse af vegetarisme Kreditering Jupiterimages / Pixland / Getty Images
 • Oversigt

  Veganisme er en udvidelse af vegetarisme i, at forbrugeren afstår fra forbrugende enhver animalsk produkt og ikke bare kød. Det betyder en kost og livsstil fri for mejeri, læder og uld, og brugen af ​​grusomhed-fri husstand og produkter til personlig pleje. Hvis du overvejer at gå veganer, eller har nogle veganske gæster, der kommer på besøg, kan du spekulerer på, hvor du kan finde veganske produkter. Bemærkelsesværdigt, mange af de produkter, er du sikkert allerede bekendt med, er veganer-venlige.


  Grusomhed-fri produkter  Liste over Vegansk-venlige produkter  Cruelty-Free Products Kreditering Fuse / Sikring / Getty Images

  De fleste naturlige helsekost butikker lagerfører en bred vifte af naturlige rengøringsmidler og produkter til personlig pleje, der ikke er testet på dyr. Mange af disse produkter bærer PETA Cruelty-Free Logo, som administreres af den internationale vagthund gruppen PETA. Du kan også støde på den Certified Vegan Logo på visse produkter, registreret varemærke tilhørende Vegan Action tildelt producenter af kosmetik, fødevarer og tøj, som ikke er testet på dyr og er fri for animalske produkter.


  Læder-Free Products  Liste over Vegansk-venlige produkter  Veganske sko er let tilgængelige disse dage Kreditering Fuse / Sikring / Getty Images

  År siden, forsøger at finde en baseball handske eller et par vandrestøvler, der ikke blev foretaget fra huden af ​​et dyr var en ordentlig mundfuld. I dag er der en bred vifte af produkter lige fra bagage til overtøj og ballet sko fremstillet af syntetiske materialer snarere end læder. Mange af disse elementer er tilgængelige online. Men du kan blive overrasket over at erfare, at der er nogle populære "konventionelle" type butikker, der sælger veganske produkter. For eksempel, ifølge Vegan Action, Payless sko rutinemæssigt bestande veganske sko til overkommelige priser.


  Vegansk Foods  Liste over Vegansk-venlige produkter  Vegansk Foods Kreditering Photopa1 / iStock / Getty Images

  PETA indeholder en liste over veganske fødevarer arrangeret af type. Der er mange kendte mærker inkluderet. Kashi, der er anerkendt som en førende producent af økologiske fuldkornsprodukter, vises naturligt på disse lister. Andre mærker og deres specifikke produkter er lidt mere uventet, såsom Ore-Ida pommes frites og flere sorter af Mrs. Smiths frosne tærter.


  Vegan Pet Food  Liste over Vegansk-venlige produkter  Vegan Pet Food Kreditering Chalabala / iStock / Getty Images

  Et af de problemer, mange veganere står er hvad at fodre deres kæledyr, da kommercielle mærker af tør kibble og dåsemad indeholder kød og tvivlsom kød biprodukter. Heldigvis mærker Evolution, Natural Life, Naturens Opskrift, wysong og Natural Balance giver vegetabilske fødevarer til hunde, der er godkendt af Association of American Feed Kontrol Tjenestemænd, hvoraf de fleste er tilgængelige fra kæledyr levering centre og i nogle supermarkeder. Men selv om der er veganske kat fødevareprodukter derude, katte generelt ikke klare sig godt på disse fødevarer, da de har høje proteinbehov.

 • Tags:

Posts Carousel