Liste over Soft Diabetiske Foods at spise efter oral kirurgi

 • In Default
 • August 28
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Liste over Soft Diabetiske Foods at spise efter oral kirurgi  Der er flere bløde fødevarer valg til rådighed for en diabetes diæt efter oral kirurgi. Photo Credit frugt og grønt image ved photo25th fra Fotolia.com
 • Oversigt

  Oral kirurgi kan nødvendiggøre begrænsede fødevarer til en patient i de dage og uger efter indgrebet. Dette gøres typisk for at undgå traumatizing munden eller beskadige eventuelle reparationer. En læge typisk ordrer en blød kost for en bestemt periode efter operationen. For diabetespatient, bør en soft-food kost ikke være alt for svært at følge, da der er mange bløde diabetiske fødevarer at spise efter oral kirurgi.


  Kulhydrater

  Diabetikere skal se deres indtag af kulhydrater, som kan øge blodsukkerniveauet. Hvis en patient nøje overvåger, hvor mange kulhydrater hun spiser, kan hun stadig holde hende blodsukker inden for et normalområdet. Kulhydrater levere energi til kroppen, så de er et vigtigt aspekt af kosten. Bløde kulhydrat fødevarer til diabetespatienten omfatter bløde korn såsom havregryn og farina; stivelsesholdige grøntsager såsom kogt squash eller kartoffelmos; og kogte bønner. Den amerikanske diabetesforening anbefaler at undgå højt sukkerindhold fødevarer for at give kulhydrater, såsom fuld sukker budding og is.


  Frugter

  En ideel diabetisk diæt bør have kulhydrater komponere omkring 50 procent af kalorier. Frugter, der indeholder fibre, vitaminer og næringsstoffer, kan være højt indhold af sukker og bør regnes blandt kulhydrat niveauer. Der er stadig mange frugt valgmuligheder for en blød diabetisk diæt. Æblemos og bananer er muligheder for bløde fødevarer efter oral kirurgi. Frugter kan også blandes med juice eller is til at lave en smoothie, men undgå at vælge frugter som hindbær, der indeholder frø.


  Grøntsager

  Grøntsager er vigtige elementer i en diabetes diæt, der giver næringsstoffer og vitaminer afgørende for sundheden. Mange grøntsager kan koges at inkorporere i en blød diabetisk diæt efter oral kirurgi. Grøntsager såsom rødbeder, gulerødder, aubergine og spinat er alle bløde nok at spise, når kogt grundigt. Undgå stivelsesholdige grøntsager, såsom ærter og kartofler, hvis kulhydrat niveauer er allerede for højt.


  Protein

  Fødevarer med højt proteinindhold er vigtige for heling efter oral kirurgi. Mange fedtfattige mejeriprodukter kan inkorporeres i en blød kost, såsom mælk eller hytteost. Æg og tofu er to kilder til protein, der også blødt nok til at blive betragtet.


  Væsker

  Det er vigtigt at opretholde væskeindtag efter oral kirurgi; American Association of Oral og Maxillofacial kirurger fortaler drikke seks til otte glas vand om dagen for at opretholde væskebalancen. For at undgå store mængder af sukker, bør patienterne forsøge at drikke kalorieindhold gratis sodavand eller juice. Hvis en patient har problemer med at opretholde kalorier, kosttilskud såsom diabetisk-formel Boost eller Glucerna kan give fedt og ernæringsmæssige indtagelse uden drastisk at ændre blodsukkeret.

 • Tags:

Posts Carousel