Letteste og mest brændstofeffektive biler

 • In Default
 • December 7
 • 11 Views
 • 0 comments

 • Letteste og mest brændstofeffektive biler  Små, lette biler er designet til effektivitet og rimelige priser. Photo Credit lille kompakt kvindelige bil isoleret billede ved alma_sacra fra Fotolia.com
 • Da priser og tilgængelighed brændstofpriser svinge, forbrugerne har behov for personlig transport søger mindre og mere effektive biler til deres pendler og korte ture. Mange nye og brugte små biler er til rådighed for den moderne forbruger. Blandt dem er biler designet med små, effektive motorer gas samt hybrider, plug-in hybrider og fuldt elbiler.


  Plug-in hybrider

  Gas / elektrisk hybridbiler, der øger deres brændstoføkonomi ved at tilslutte til en oplader, når den ikke er i brug er de mest brændstofeffektive hybrider. Chevrolet Volt er designet til at køre op til 40 miles på et fuldt opladet batteri, før du skifter til sin gasmotor. Dette design gør det en mulighed effektivt emissioner-fri for pendlere og chauffører tager korte ture. Prototype plug-in Toyota Prius biler blev også taget i brug i 2010, med en forventet udgivelse til offentligheden i 2012.


  Små hybridbiler

  De originale Honda Insight og Toyota Prius designs var lille og let. Disse køretøjer kombineret deres vægt med nyere aerodynamiske design for at tilføje effektiviteten og reducere dræn på den hybride elektriske batteri-systemer. Mens både Prius og Insight er blevet redesignet til at være større end deres forgængere, de stadig garanterer opmærksomhed som nogle af de mindste og mest effektive hybrider. Honda Civic Hybrid står også ud, er mindre end mange andre hybridbiler på markedet.


  Elektriske biler

  Fuldt elbiler er designet til at være let, så deres elektriske motorer og batteri systemer arbejde mindre at drive dem. Edmunds lister GM EV1 som den første produktionsmodel af en motorvej-safe elbil. Det var i brug i 1990'erne, men er ikke længere til rådighed for forbrugerne. Det Nissan Leaf er designet efter den lille størrelse og lette vægt krav elbiler. Tesla Roadster også overholder disse specs, men tilføjer et sporty ydre at gøre det mere attraktivt for sportsvogn forbrugerne.


  Konventionelle subcompacts

  Flere små to- og fire-sæde biler er til rådighed for forbrugere, der ønsker både brændstofeffektivitet af en lille bil, og prisen besparelser forbundet med konventionelle gas biler. Disse omfatter Chevrolet Aveo, Honda Fit, Suzuki SX4, Toyota Yaris og Smart Car. Der er flere valgmuligheder til rådighed blandt tidligere ejede køretøjer. Bilmodeller såsom Ford Fiesta og Honda CRX blev designet til at være lille, let og brændstoføkonomisk. Disse og andre ældre model subcompacts kan lejlighedsvis findes på brugt bil på markedet, men kan kræve mekanisk opmærksomhed på grund af deres alder.

 • Tags:

Posts Carousel