Leg Hævelse Efter en intens træning

 • In Default
 • January 22
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Leg Hævelse Efter en intens træning  En stress fraktur kan forekomme under en intens træning, hvilket resulterer i hævelse. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Hævede ben efter din træning kan indikere en alvorlig sundhedsrisiko. Afhængig af årsagen til hævelse, kan du opleve smerte og et begrænset udvalg af bevægelse. Din hud kan også føle febrilsk, når du rører ved det. Ligegyldigt hvorfor dine ben er hævede, er det bydende nødvendigt at søge en læges diagnose for at få en ordentlig behandling.

  Stress Fracture

  Øge intensiteten eller længden af ​​din træning kan forårsage dig til at udvikle en stress fraktur, hvilket kan føre til hævelse af benet. Dette kan omfatte at tilføje miles til din kører rutine, løft mere vægt end du er vant til eller øve en sport mere end du er vant til. Hvis du træner og begynde at opleve smerte, stop udøver samme. Fortsat at udøve med en stress fraktur kan forhindre det i healing, hvilket kan resultere i en langvarig tilstand. Så snart du bemærker smerter eller hævelse, afbryde yderligere aktivitet, hvile dine ben, anvende is og søge ordentlig lægehjælp.


  Artritis

  Gigt kan blusse op efter en intens træning, der forårsager dine ben til at svulme. Gigt kan også forårsage begrænset udvalg af bevægelse, ledstivhed og smerter. Visse former for gigt, såsom slidgigt, er mere tilbøjelige til at påvirke bestemte kropsdele, såsom dine ben, knæ og hofter. Det er vigtigt, at hvis du lider af gigt, du bevæger forsigtigt igennem din træning. Din krop kan ikke tillade dig at arbejde ud intenst, da dette kan forårsage en opblussen. Afhængig af sværhedsgraden af ​​din gigt, kan din læge anbefale specifikke øvelser, der er nemt for dig at udføre eller hun kan anbefale, at du arbejder med en fysioterapeut for at bestemme en passende motionsplan.


  Cellulitis

  Cellulitis er en bakteriel infektion i huden. Mens det primært påvirker overfladen lag af huden, kan et alvorligt tilfælde inficere dybere lag af huden og spredes til dine lymfeknuder. Cellulitis kan opstå på de fleste helst del af din krop, men primært påvirker dine nedre ekstremiteter. Hvis du er uvidende om, at du har cellulitis og begynder at arbejde ud, kan du opleve hævelse som intensiteten af ​​din træning øger din blodgennemstrømning og puls, som kan øge eller forværre infektionen; hvilket gør det mere mærkbar. Du vil måske bemærke, at din hud føles febrilsk at røre ved, har smerter, kulderystelser og bemærk, at området vises rødmede. En bakterie kommer ind i kroppen gennem et snit eller skrabe og forårsager infektionen. Din læge vil sandsynligvis ordinere et kursus af antibiotika til behandling af denne tilstand.


  Blodprop

  Du kan også udvikle hævede ben, især med en intens træning, på grund af en blodprop. Som en blodprop former i en vene, det gør det sværere for blodet at passere gennem dette område. Når du udfører en intens træning, din puls og blodgennemstrømningen stige drastisk. Dette kan medføre væske til at blive fanget i dit ben. Blodpropper er meget farlige, fordi de kan bryde løs, rejser til dit hjerte og føre til døden.

 • Tags:

Posts Carousel