Leddegigt og Flu Season

  • In Default
  • January 19
  • 7 Views
  • 0 comments

Leddegigt og Flu Season

Med dette års amerikanske influenza udbrud nåede epidemi status, har sundhedseksperter advaret patienter med reumatoid artritis at være særligt forsigtige.

Den influenza kan være livstruende, når parret med en kronisk tilstand som leddegigt (RA). De immunosuppressive lægemidler anvendes til behandling af RA også falde en patients evne til at forhindre eller bekæmpe infektioner, hvilket gør dem mere modtagelige for sygdom. Vær opmærksom på symptomer, og drage fordel af influenza forebyggelse teknikker såsom håndvask og vaccinationer for at undgå at blive syg.

"Folk skal være klar over, hvad influenza er og ikke er," siger Gregory Polen, MD, direktør for Mayo Vaccine Research Group på Mayo Clinic i Rochester, Minn. "Symptomerne omfatter feber, hoste, ondt i halsen, muskelsmerter og træthed, der slår dig ud inden for et par timer. Kvalme, opkastning og diarré er ikke tegn på influenza. "

RA patienter bør søge behandling inden for 48 timer symptom udvikling, siger Dr. Polen. Behandlingsmuligheder omfatter en oseltamivirphosphat pille og en inhalator-baserede medicin kaldet Zanamivir. Disse medikamenter kan forkorte længden af ​​influenza, og hjælpe med at forhindre komplikationer.

Flu Forebyggelse

Den årlige influenzavaccine er en af ​​de bedste til forebyggelse influenza metoder, siger Scott Zashin, MD, en klinisk professor i medicin i fordelingen af ​​reumatologi ved University of Texas Southwestern Medical School i Dallas. Men hvis du er immunforsvar, ikke vælger næsespray influenza vaccination. I stedet får en influenza skud. Næsespray kan gøre RA-patienter syge, fordi det indeholder levende, men svækket virus.

Beskæftige dig med sundheden for dem, der bor omkring dig eller ofte besøger. En sk, de modtager også influenza vaccine til at forhindre sygdommen i at sprede sig uden deres viden. "Nogen smittet med influenza bliver smitsom 24 til 36 timer, før det bliver symptomerne," siger Polen.

Få influenza skud er et godt første skridt mod de resterende sunde, men små, dagligdags skridt kan også gøre en stor forskel i forebyggelse influenza. Ophold så sunde som muligt ved at sove regelmæssige timer, spise sunde måltider og snacks, drikkevand, motion og vaske dine hænder ofte.

Også undlade at gnide din næse, mund og øjne, og overveje at undgå overfyldte områder, hvor du vil komme i kontakt med flere bakterier. Når det er muligt, bære en maske, og insistere på, at andre bruger ordentlig sygdom etikette - hoste i et væv, smide vævet, og derefter vaske deres hænder.

Posts Carousel