Lave doser af aspirin & folinsyre under graviditet


 • Lave doser af aspirin & folinsyre under graviditet  Lave doser af aspirin & folinsyre under graviditet Kreditering Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Tager nogen medicin under graviditeten kan føre dig til at opleve angst og sætte spørgsmålstegn ved sikkerheden af ​​disse medikamenter. Aspirin og folinsyre er blevet undersøgt og generelt har en god track record, når de anvendes korrekt under graviditet. Både aspirin og folinsyre rutinemæssigt anvendes under graviditet, med aspirin anbefales til visse betingelser og folinsyre til almindelig graviditet.

  Lave doser af aspirin og folinsyre under graviditet

  Ernæringsmæssige behov under graviditet er ændret, og du bliver nødt til at ændre din kost i overensstemmelse hermed. De ekstra kalorier, der er nødvendige i denne tid er omkring 300 ekstra kalorier om dagen, svarende til de kalorier i en kalkun sandwich. Overspisning under graviditeten vil føre til det samme resultat som overspisning før graviditeten - vægtøgning. Sammen med øget kalorie behov, vil visse næringsstoffer krav også stige under graviditet. Der anbefales en prænatal vitamin, da det indeholder de højere niveauer af næringsstoffer. Under din graviditet, vil yderligere jern også brug for din krop til at producere den ekstra blod behov, så en folinsyre supplement er også anbefales.


  Aspirin under graviditet

  Aspirin er en medicin, der tilhører en klasse af lægemidler kaldet salicylater. Disse medikamenter har anti-inflammatoriske egenskaber og anvendes rutinemæssigt til at reducere betændelse på grund af skader. Aspirin vil også irreversibelt binde til et enzym, der tillader blodplader i blodet til at klæbe sammen og danne blodpropper. Dette er grunden til, at aspirin gives under et hjerteanfald menes at være forårsaget af små blodpropper i kredsløbet. Under graviditet, bør medicin, der har anti-inflammatoriske virkninger undgås, medmindre du dirigeres til at tage dem af en læge, da disse medikamenter kan skade fosteret ved at interferere med normal blodcirkulation eller påvirker blødning under fødslen. Aspirin anvendes under graviditet hos kvinder, der har haft tilbagevendende aborter, når de er blevet diagnosticeret med koagulation abnormiteter.


  Folinsyre under graviditet

  Folinsyre er et vigtigt vitamin, der hjælper cellerne deler, reparere sig selv eller formere sig. En mangel på folinsyre, når du ikke er gravid kan forårsage alvorlig blodmangel. Når du bliver gravid, folinsyre er afgørende i dannelsen af ​​nervesystemet, og en mangel kan føre til neuralrørsdefekter som rygmarvsbrok. Denne tilstand er karakteriseret som ukorrekt lukning af nervesystemet i den nederste del af rygsøjlen. Er anbefalede daglige indtag af 400 mikrogram folsyre for at forsøge at forhindre neuralrørsdefekter. Ideelt set bør dette tilskud startes før graviditeten. Kvinder, der har haft et barn påvirkes af en neuralrørsdefekt skal tage 4 milligram folinsyre at reducere risikoen for tilbagefald med 70 procent.


  Kombinere Aspirin og folinsyre under graviditet

  Tager nogen medicin, vitamin eller over-the-counter produkt under graviditet skal først drøftes med din læge. Kombinationen af ​​aspirin og folinsyre under graviditet er givet i henhold til din diagnose under tilsyn på grund af de toksiske virkninger af disse medikamenter. Aspirin toksicitet kan føre til åndedrætsbesvær, opkastning, dehydrering, kramper og manglende af det kardiovaskulære system. Folinsyre toksicitet kan forstyrre handlinger vitamin B12 og forårsage anæmi, med rapporter om kramper selv forekommer i nogle patienter, der tager krampestillende medicin.

 • Tags:

Posts Carousel