Langsigtede virkninger af Botulisme

 • In Default
 • December 19
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Langsigtede virkninger af Botulisme  Botulisme er en sygdom som følge af en biotoxin. Photo Credit biohazard billede af Angel Petrovici fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Botulisme er en sygdom, som skyldes en infektion forårsaget af bakterien Clostridium botulinum, forklarer Maxine Rosaler i bogen "botulisme." Når organismen inficerer en vært, er toksin frigivet, der passerer gennem fordøjelsessystemet foring ind i blodbanen, hvor det til sidst sig til nerveceller og forhindrer dem i at frigive acetylcholin, således lamme værten. Læger også bruge dette toksin som en medicinsk behandling for forskellige lidelser, såvel som en anti-aging kosmetisk behandling.


  Pulmonale komplikationer

  Centers for Disease Control og Forebyggelse, at pulmonale komplikationer af botulisme kan vare længe efter behandlingen. En særlig alvorlig infektion kan resultere i vedvarende pleje og vejrtrækning bistand til måneder. Åndenød relateret til botulisme kan vare i årevis. En artikel i "Archives of Internal Medicine", en professionel medicinsk tidsskrift, bekræfter påstanden om, at botulisme infektioner forårsage langsigtede komplikationer. Pulmonale komplikationer kan føre til respiratorisk svigt og død. MedlinePlus indikerer at botulisme kan føre til aspirationspneumoni, som er lunge og bronkial inflammation som følge af inhalation af fremmedlegemer.


  Træthed

  Ifølge MedlinePlus, kan botulisme resultere i "langvarig svaghed." Denne svaghed kan skyldes nerveskader, men det kan også vedrøre pulmonale komplikationer. Centers for Disease Control og Forebyggelse bekræfter, at botulisme forårsager "træthed og åndenød i årevis og langvarig behandling kan være nødvendig for at støtte i bedring."


  Andre langsigtede virkninger

  Nervesystemet komplikationer kan vare op til et år som følge af botulisme, ifølge MedlinePlus. Til medicinske og kosmetiske anvendelser af botulinum-toksin, de langsigtede virkninger er stadig ukendte, ifølge hjemmesiden Beauty-liste. Alternativt bogen "Forenklet Facial foryngelse" lister mulige virkninger af kosmetiske behandlinger som forsinket øje muskel respons, overdreven tåreflåd, ptose, savlen, asymmetri ansigtsbehandling, sløret syn, vedvarende hovedpine, blå mærker og infektion langsigtede.

 • Tags:

Posts Carousel