Laktose intolerance & en rød ansigt

 • In Default
 • July 20
 • 24 Views
 • 0 comments

 • Laktose intolerance & en rød ansigt  Laktose intolerance og mejeriprodukter allergi er almindeligt forvirret. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Laktoseintolerans kan forårsage en række af gastrointestinale symptomer, såsom oppustethed, gas og diarré, men vil ikke få dit ansigt til at blive rød. Hvis dit ansigt bliver rødt sammen med almindelige laktoseintolerans symptomer efter indtagelse mælkeprodukter, kan du have en anden medicinsk tilstand. Kids Sundhed, at laktose intolerance og mejeriprodukter allergi er almindeligt forveksles med hinanden. Begge betingelser forårsage lignende fordøjelses symptomer efter indtagelse mejeri. En rød ansigt vil være resultatet af nældefeber eller hævelser i ansigtet, der kan være et tegn på en alvorlig allergisk reaktion.

  Laktose intolerance Vs Milk Allergi

  Laktoseintolerans symptomer kun påvirke fordøjelsessystemet og vil ikke forårsage symptomer i din krops andre systemer. Laktoseintolerans er forårsaget af laktase mangel, hvor dit fordøjelsessystem gør ikke € ™ t producere nok af det passende enzym til at fordøje sukker i mælk, ifølge PubMed Sundhed. En mælkeallergi er en overfølsomhedsreaktion af dit immunsystem til proteiner, der findes i mælk. En mælkeallergi vil medføre en lang række symptomer i forskellige dele af din krop. Facial ændringer er fælles med de fleste fødevareallergi.


  Nældefeber

  Hvis dit ansigt bliver rødt, kan det være resultatet af nældefeber, hududslæt, der er fælles med en mælkeallergi. Hives typisk udvikler i løbet af minutter forbrugende dagbog produkter, hvis du har en mælk allergi. Udslættet kan danne overalt på kroppen, men typisk begynder på dit ansigt fra en mælkeallergi. Hives danner røde, hævede pletter på huden, der har defineret grænser, der er flad på toppen, ifølge MayoClinic.com. Udslættet kan forårsage de fleste af dit ansigt til at blive rød i løbet af få minutter. Hives er også forbundet med en alvorlig allergisk reaktion, og skal vurderes af din læge.


  Anafylaksi

  Hvis du udvikler en alvorlig allergisk reaktion, kan dit ansigt bliver røde og svulme. Hvis du opdager, at dine læber, mund, tunge eller svælg svulme op, straks ringe til din læge. Anafylaksi er en allergisk reaktion, der får din krop til at indtaste en tilstand af chok og er almindeligt ledsaget af en unormal hjerterytme, lavt blodtryk og mental forvirring, ifølge MedlinePlus. Hvis din læge vurderer, at du oplever anafylaktisk chok, skal du måske en indsprøjtning af adrenalin.


  Forebyggelse

  Når du modtager en klinisk diagnose, undgå forbrug af alle fødevarer og drikkevarer, der indeholder mælk. Bære en medicinsk ID armbånd, der hedder youâ € ™ re alvorligt allergisk over for mælk i tilfælde af en nødsituation. Informere dine familie, venner og kolleger af din tilstand.

 • Tags:

Posts Carousel