Lægemidler til behandling af Sinus Infektion

 • In Default
 • February 9
 • 10 Views
 • 0 comments

 • Lægemidler til behandling af Sinus Infektion  Lægemidler til behandling af Sinus Infektion Kreditering Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Sinusitis er en betændelse i sinus kirtler, der kan være forårsaget af en infektion eller som følge af allergi. Når tilstanden er resultatet af en infektiøse bakterier, er det normalt forud ved en forkølelse eller influenza-lignende sygdom. Symptomer på en sinus infektion omfatter hovedpine, ansigtssmerter og løbende næse.


  Antibiotika

  En sinus infektion ofte ser ved første som en kold, hvilket er viral og reagerer ikke på antibiotika. En kold typisk løber fra fem dage til en uge og bør rydde op på egen hånd med hvile og væsker. Efter syv dage, men hvis symptomerne varer, er der en god chance for, at en sinus infektion er årsag til sygdommen. Mange øre, næse og hals læger foretrækker at tage en prøve, eller kultur, fra halsen til at identificere de bakterier, for at ordinere den rigtige antibiotikum. Når startet, antibiotiske behandlinger bør begynde at rydde op symptomerne inden en eller to dage. De mest almindelige antibiotika, der anvendes til behandling af en sinus infektion, ifølge Mayo Clinic, omfatter amoxicillin, doxycyclin eller en kombination medicin. En læge kan ordinere en anden antibiotikum hvis infektionen fortsætter efter den første behandling.


  I løbet af de Counter

  Over-the-counter medicin kan hjælpe med at lindre symptomer forårsaget af en sinus infektion. Saltvand nasal opløsning kan sprøjtes ind i de nasale hulrum at skylle bihulerne to eller tre gange om dagen. Corticosteroider, som kommer i næsespray formular, der anvendes til at bekæmpe betændelse forårsaget af infektionen. The Mayo Clinic anbefaler produkter, der indeholder fluticason, mometason, budesonid eller triamcinolon. Dekongestanter, der kommer i forskellige former, såsom væske, næsespray og tabletter kan hjælpe med at tørre op bihuler. Dekongestanter bør tages for kun to eller tre dage til at undgå reinfektion. Aspirin, acetaminophen og ibuprofen kan anvendes til at reducere feber og som smertestillende midler.


  Home Retsmidler

  Ud over de medikamenter, der er skridt, der kan træffes for at forbedre inddrivelsen fra en sinus infektion og gøre patienten mere behagelig, mens lægemidler virker. Resten er vigtigt at give kroppen tid til at helbrede. Fluider, såsom saft og vand kan hjælpe med at fortynde slim, der følger af en sinus infektion og fremme yderligere dræning. Damp kan hjælpe med at lindre smerten af ​​en sinus hovedpine samt bistå med dræning. Holde hovedet, dækket med et håndklæde over en dampende vask af varmt vand er en måde at få damp i bihulerne, mens varmt brusebad, bade og damp værelser også kan vise sig effektive. Sleeping med hovedet hævet vil forhindre dræning i at bevæge sig i lungerne og brystet, og varm komprimerer anvendes på øjne og næse kan lindre smertefulde, dunkende bihuler.

 • Tags:

Posts Carousel