Lægemidler som kan påvirke Breath Alkohol Analyse

 • In Default
 • January 22
 • 40 Views
 • 0 comments

 • Lægemidler som kan påvirke Breath Alkohol Analyse  Politiet bruger Breathalyzers til at måle blodets indhold af alkohol. Photo Credit Lufthavn politiet billede ved JASON WINTER fra Fotolia.com
 • Politiet bruger Breathalyzers til at måle en førers alkoholkoncentration i blodet efter et køretøj stop. Hvis alkometer viser førerens blod alkoholindhold at være højere end den lovbestemte grænse, kan hun blive sigtet for DUI eller DWI - kørsel under påvirkning eller kørsel i påvirket tilstand. Flere almindeligt anvendte receptpligtig medicin har vist sig at øge en persons målte alkoholkoncentration i blodet, selv om han ikke har drukket alkohol.


  Salbutamol

  Salbutamol, også kendt som albuterol, er et lægemiddel til at opnå midlertidig lindring af vejrtrækning symptomer forbundet med astma eller kronisk obstruktiv lungesygdom. Salbutamol markedsføres under varemærkerne Ventolin, Aerolin, Ventorlin, Asthalin, ProAir og Proventil. Salbutamol var den første sådan lægemiddel, der skal markedsføres som en astma reliever, og det har været meget vellykket siden den blev indført i 1968. Det ser dog, at salbutamol kan have evnen til at forårsage en falsk positiv læsning på en alkohol alkometer. I 2002 en spansk undersøgelse ledet af farmakolog Juan Manuel Ignacio-García ved universitetet i Cádiz fandt, at astmapatienter, som for nylig havde taget salbutamol registreret et alkometer læsning af 0.45mg alkohol per liter luft. Imidlertid er resultaterne af den spanske undersøgelse ikke alment accepteret. Skrivning i tidsskriftet i juli 1991 "Medicin, Videnskab og Loven", Dr. PJ Gomm, at når en person med astma har allerede været drukket, er at tage salbutamol ikke øge personens alkohol i blodet læsning på et alkometer.


  Salmeterol

  Salmeterol er en beta2-adrenerg receptor agonist - lægemidlet anvendes i inhalatorer til behandling af astma og kronisk obstruktiv lungesygdom. I 2002 spanske undersøgelse, patienter, som havde taget salmeterol via en astma-lindre inhalator blæste en læsning af 0,44 mg alkohol pr liter luft. Det er over den juridiske grænse efter vejret alkohol er oprettet af flere lande: spanske myndigheder sat grænsen ved 0,25 mg / l; den britiske grænse er 0,35 mg / l. I de fleste amerikanske stater, den juridiske promillegrænse er 0,08 procent, hvilket svarer til et indhold på 0,4 mg / l ånde alkohol. I en 2010 Breath Alkohol Specificitet Rapport for Indiana University Center for Studier af lov i aktion, Patrick Harding anbefaler en venter 20 minutter efter administration af en astma inhalator før et alkometer test er taget. Harding anfører, at astma medicin selv ikke væsentligt påvirker spiritusballon aflæsninger, men at drivmidlet anvendes i nogle astma inhalatorer kan forlade alkohol i munden i fem minutter efter inhalatoren anvendes.


  Budesonid

  Budesonid er et steroidt astma behandling, der også bruges til rhinitis, høfeber, allergier, nasal polypose og Crohns sygdom. Budesonid markedsføres i nasal inhalator form, som Rhinocort. Den mundtlige inhalator form af budesonid markedsføres som Pulmicort, Symbicort og Budicort; en oral frigivelse kapsel anvendes i behandlingen af ​​Crohns markedsføres som Entocort. Patienterne i den spanske undersøgelse, som havde taget en budesonid inhalator gav et alkometer læsning af 0,32 mg / l en minutter senere. Dette viser, at budesonid inhalatorer også kan forårsage en falsk positiv spiritusballon læsning, der er i nærheden af ​​juridiske promillegrænse for flere lande. Imidlertid har resultaterne af den spanske undersøgelse blevet modsagt andetsteds.

 • Tags:

Posts Carousel