L-citrullin og blodtryk

 • In Default
 • October 16
 • 12 Views
 • 0 comments

 • L-citrullin og blodtryk  En anden grund til at nyde vandmelon i sommeren er dens fordele for blodtrykket. Photo Credit Thinkstock / Comstock / Getty Images
 • Næsten en tredjedel af amerikanske voksne har forhøjet blodtryk eller højt blodtryk, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, som er væsentlig risikofaktor for hjertesygdomme, slagtilfælde og nyresygdom. Receptpligtig medicin til at kontrollere hypertension ofte ubehagelige bivirkninger, og derfor er det bedre at kontrollere blodtrykket gennem motion og kost. L-citrullin er en supplement, der kan holde dit blodtryk ned og fremme en bedre sundhed generelt.

  Identifikation

  L-citrullin, eller citrullin, er en aminosyre produceres naturligt af kroppen, og som også findes i nogle få fødevarer som vandmeloner, agurker, valnød kimplanter, cantaloupe og mælkeprotein kasein. Citrullin øger dannelsen af ​​en anden aminosyre i kroppen, arginin, samt produktionen af ​​nitrogenoxid, som er nødvendig for kredsløbsfunktion.


  L-citrullin Fordele

  En rapport i 2008 i "British Journal of Clinical Pharmacology" fundet, at oral L-citrullin tilskud forhøjede niveauer af L-arginin i blodet bedre selv end L-arginin kosttilskud og også augmented nitrogenoxid-oxid funktion. Nitrogenoxid hjælper med at beskytte arterien foring for at holde din arterier bliver tilstoppet. Det inderste lag af celler i blodårerne, kaldet endothelium, frigiver nitrogenoxid, som så signalerer de glatte muskelceller i arterievæggene at spile. Bredere arterier bidrage til at øge blodgennemstrømningen og reducere blodtrykket.


  Citrullin i raske voksne

  I en 2009 undersøgelse offentliggjort i "American Journal of Hypertension," 17 mænd med normalt blodtryk i alderen 21 og 23 blev givet 6 gram om dagen af ​​L-citrullin eller placebo i fire uger og givet en kold pressor test, som kunstigt øger blodtrykket. Gruppen tager L-citrullin med kunstigt højt blodtryk havde målbare dråber i BP efter tilskud.


  Citrullin i Pediatric Surgery

  Højt blodtryk opstår nogle gange efter en hjerteoperation i børn. Forskere ved Vanderbilt Børnehospital brugte intravenøs citrullin i pædiatriske patienter før og efter at have gennemgået en operation. De første resultater, offentliggjort i "Journal of thorax og hjerte-kar-kirurgi" i august 2007, var positive nok, at forskerholdet opfordrede til flere undersøgelser denne potentielle terapi for postoperativ pulmonal hypertension.


  Vandmelon Studies

  En undersøgelse offentliggjort i "Ernæring" i 2007 fandt, at høje koncentrationer af citrullin i vandmelon forhøjede niveauer af arginin i blodet hos voksne patienter, der forbruges tre glas Vandmelon saft hver dag i tre uger. Forskerne foreslog, at yderligere undersøgelser var nødvendige for at bestemme den bedste måde at udtrække citrullin fra vandmelon, så det ville være lettere at tage. Florida State University forskere gjorde netop det i en undersøgelse offentliggjort i "American Journal of Hypertension" i januar 2011. De brugte 6 gram af en citrullin vandmelon ekstrakt dagligt i seks uger på prehypertensive forsøgspersoner i alderen 51 til 57. ekstrakt forårsagede forbedret arteriel funktion og sænkes aorta blodtryk i alle ni af de fag.

 • Tags:

Posts Carousel