Kvinder har større risiko for Hip Implant Manglende

  • In Default
  • October 25
  • 0 Views
  • 0 comments

Kvinder har større risiko for Hip Implant Manglende

Mandag 18 Februar, 2013 (healthday News) - Samlet set langt størstedelen af den samlede hofte udskiftning kirurgi er succesfulde, men ifølge resultaterne af en ny undersøgelse, at kvinder er i større risiko end mænd for implantat fiasko efter denne procedure.

Forskere bemærkede dette var sandt, selv efter at have taget andre individuelle risikofaktorer i betragtning. De sagde deres resultater kunne hjælpe lægerne bedre håndtere de anatomiske forskelle mellem mænd og kvinder.

"Rolle sex i forhold til implantere fiasko efter total hofte [udskiftning] er vigtig for patientbehandling og enhed innovation," undersøgelsens forfattere skrev i rapport 18 online Feb. i JAMA Internal Medicine.

Forskerne, ledet af Maria Inacio, i det sydlige Californien Permanente Medical Group i San Diego, spores mere end 35.000 hofte udskiftninger, der blev udført på 46 forskellige hospitaler i løbet af en gennemsnitlig opfølgningsperiode på tre år. Af patienterne blev fulgt, 57 procent var kvinder, der var en gennemsnitsalder på omkring 66 år.

Kvinder oftere modtaget 28-millimeter (mm) femurhoveder, mens mænd havde en højere andel af 36-mm eller større hoved. Den "lårbenshovedet" er den kugleformede top på lårbensknoglen, som passer ind i hofteskålen, skaber hip s "kugle-og-socket" joint.

Nutidens kunstige hofter er lavet af en række forskellige materialer, herunder af metal og nyere typer af plast eller "polyethylen". Efterforskerne bemærkede, at næsten 61 procent af kvinderne havde metal på højt tværbundet polyethylen-bærende overflader mod knap 54 procent af mændene. I mellemtiden, 19 procent af mændene havde metal-on-metal-bærende overflader mod knap 10 procent af kvinderne.

Efter fem år viste undersøgelsen, at 97 procent af implantaterne overlevede. Forskerne påpegede, blev dog enhed overlevelse for mænd (97,7 procent), anses væsentligt højere end for kvinder (97,1 procent).

Som reaktion på undersøgelsens resultater, Diana Zuckerman, fra det nationale Forskningscenter for Kvinder & familier i Washington, DC, kommenterede i et tidsskrift pressemeddelelse: "Sex-specifikke analyser er især vigtigt i ortopædi på grund af væsentlige anatomiske kønsforskelle."

Zuckerman tilføjede undersøgelsen giver et "vigtigt første skridt" i forståelsen højere risiko for hip implantat fiasko i kvinder, men længere opfølgning er nødvendig for at hjælpe med at reducere sandsynligheden for revision kirurgi.

"Det er et presserende behov er langsigtet sammenlignende effektivitet forskning baseret på større stikprøvestørrelser, angiver, hvilke [total hofte udskiftning] enheder er mindre tilbøjelige til at fejle i kvinder og hos mænd, med undergruppe analyser baseret på alder og andre vigtige patient træk, som samt centrale kirurg og hospital faktorer, "konkluderede Zuckerman. "Sådanne data vil gøre det muligt patienter og deres læger til at vælge de hip enheder og kirurgiske teknikker, der er mest tilbøjelige til at blive en succes i en længere periode."

http://www.healthday.com "> Sundhed nyheder Copyright @ 2013 healthday. Alle rettigheder forbeholdt.

Posts Carousel