Kvinder Bjørn Største Burden af ​​Alzheimers

  • In Default
  • January 2
  • 2 Views
  • 0 comments

Kvinder Bjørn Største Burden af ​​Alzheimers

Mandag, 18 Juli (healthday News) - Kvinder frygter Alzheimers sygdom mere end nogen anden sygdom undtagen kræft, og de er oftere på de forreste linjer i at yde omsorg for deres kære kæmper sygdommen, ny forskning viser.

"Med statistik konsekvent peger på, at flere kvinder lever med Alzheimers og omsorg for mennesker med Alzheimers, er det klare kvinder er uforholdsmæssigt hårdt ramt af denne sygdom," siger Angela Geiger, chef strategi officer af Alzheimers Association.

En undersøgelse af kvinder i Frankrig, Tyskland, Spanien, Polen og USA viste, at kvinder er i centrum for den globale Alzheimers epidemi. Den multinationale forskerhold fundet kvinder i alle fem lande var mere bekymrede end mænd om en elsket at udvikle sygdommen.

Kvinder i alle lande, undersøgelsen også fundet, var mere tilbøjelige end mænd til at være involveret i den daglige pleje af en person med sygdommen. Faktisk kvinder i Frankrig og Polen var signifikant mere involveret i beslutningsprocessen og finansiel støtte for en Alzheimers patient.

Hvis rollerne var vendt, og de adspurgte var at udvikle sygdommen, mest identificeret deres ægtefælle som den person, der vil være ansvarlig for deres primære sundhedstjeneste. Mænd, derimod identificerede deres koner 6 procent til 18 procent oftere end hustruer identificeret deres ægtemænd. I modsætning hertil var mere tilbøjelige til at sige, at de ville stole på deres børn eller betalte hjælpere uden for familien til at passe dem kvinder.

På trods af deres frygt for sygdommen, som i øjeblikket rammer 36.500.000 mennesker verden over, og deres større byrde som pårørende, 71 procent af kvinderne i Frankrig og 76 procent af kvinderne i USA synes at være mere optimistisk, at en behandling for Alzheimers vil blive udviklet inden for fem år. Det kan være en af ​​grundene til undersøgelsen viste også, at kvinder tror offentlige udgifter om Alzheimers forskning bør øges.

"Disse indsigter styrke de konklusioner er offentliggjort i The Shriver rapport: A Dame Nation Tager om Alzheimers, som fandt effekten af ​​Alzheimers på kvinder er betydelig. Perspektiverne vi ser i denne undersøgelse skal foranledige tankevækkende samtaler om Alzheimers med vores venner, familiemedlemmer og embedsmænd til at ændre bane af Alzheimers sygdom, "konkluderede Geiger.

Forskningen blev berammet til præsentation mandag på Alzheimers Association internationale konference i Paris. Forskning præsenteret på medicinske møder skal ses en foreløbig indtil den er publiceret i et peer-reviewed medicinske tidsskrift.

Flere oplysninger

De amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse giver flere fakta og statistik om Alzheimers sygdom.

- Mary Elizabeth Dallas

KILDE: Alzheimers Association International Conference, pressemeddelelse, 18 juli, 2011

Sidst opdateret: 18 juli 2011

Posts Carousel