Kur & Motion Tips til at tabe mave fedt

 • In Default
 • May 21
 • 1101 Views
 • 0 comments

 • Kur & Motion Tips til at tabe mave fedt  Aerobic, styrketræning og en velafbalanceret kost kan hjælpe til at skrumpe talje. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Transporterer ekstra vægt omkring din mave er ikke kun et problem kosmetisk, det øger også risikoen for mange kroniske sygdomme. Dette omfatter hjertesygdomme, diabetes og visse former for kræft. Overvægt, som bæres i midsection kan placere et pres på din ryg muskler og bidrage til kroniske rygsmerter. Der er kost og motion tips, der kan hjælpe i kampen for at tabe mave fedt. Det første skridt er dog at rådføre sig med en læge, før du starter en ny øvelse eller kost planen.


  Udvis hele kroppen

  Mange programmer, produkter og gadgets hævder at målrette mave fedt ved at gøre en bestemt øvelse i 10 til 15 minutter om dagen. Men reduktion spot ikke virker, fastslår den amerikanske Rådet om øvelse. Motion, uanset hvilken type det er, vil føre til at brænde fedt over hele kroppen, ikke bare én målområdet. For eksempel kan udføre sit-ups med til at brænde fra nogle mave fedt, men fedt vil også blive tabt i andre områder af din krop så godt. Desuden områder, der har tendens til at tage på i vægt først tendens til at være de sidste områder til at blive slank og for de fleste, det abdominale område er den hårdeste stedet. I stedet for at bruge tid på blot én bestemt øvelse, gå til et godt afrundet program, der vil tone og styrke hele din krop, fordi det i det lange løb vil det være mere effektivt. , Udøver Men for din midsection bør være en del af denne plan, fordi de styrker mavemusklerne, som kan tage trykket fra bagsiden og bidrage til at forbedre din kropsholdning.


  Gør Aerobic-Type Øvelser

  Med alderen, hormonelle forandringer og en mere stillesiddende livsstil, kan fedt begynde at akkumulere omkring midsection. For nogle, tendensen bære ekstra vægt i maven er nedarvet og kan forekomme uden egentlige ændringer i vægt. Faren er, at fedt i midsection, i modsætning til fedt i andre områder kan være producerer hormoner, der øger din risiko for mange kroniske sygdomme. MayoClinic.com tyder på, at den bedste måde at kontrollere mave fedt er at udføre moderat niveau aerobe aktiviteter. Gåture, cykling, dans og svømning vil alle hjælpe dig med at forbrænde kalorier, hvilket igen vil skrumpe midtersektionen. Ekstra vægt bæres overalt i kroppen er et resultat af at spise flere kalorier end kroppen brænder ud. Bare gør sit-ups uden at ændre dit kalorieforbrug vil ikke gøre din mave mindre. En veltilrettelagt træningsprogram vil brænde kalorier, reducere mave fedt og reducere risikofaktorer for sygdom.


  Spis Påfyldning Foods

  Sult kostvaner, hurtige løsninger eller programmer, der eliminerer fødevaregrupper såsom kulhydrater er ikke den mest succesfulde, når det kommer til at tabe mave fedt. Spise for meget af alle fødevarer vil føre til vægtøgning, og restriktive diæter kan føre til følelser af afsavn. Den nederste linje er at skabe balance mellem dit kalorieindtag med kalorie output, ved at kontrollere portionsstørrelser og spise en lang række fødevarer. Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler en kost rig på frugt, grøntsager, fuldkorn og fiber. Disse fødevarer er sunde og vil skabe en følelse af fylde, så sult ikke fører til overspisning. Spise sunde fødevarer betyder, at mere mad kan spises, fordi disse fødevarer indeholder færre kalorier. Fedtfattige mejeriprodukter kan også hjælpe din krop til at føle fuld. Du kan lejlighedsvis få en godbid eller snack, gør bare justeringer at kontrollere kalorieindtag på andre tidspunkter, for at afbalancere den overbærenhed.


  Tilføj i styrketræning

  Mave fedt øger risikoen for sygdommen, når ikke-gravide kvinder har en taljemål på 35 inches eller større og mænd har en taljemål på 40 inches eller mere. Men ifølge Harvard Medical School, ikke kun et samlet organ styrke-træningsprogram hjælper med at trimme taljen, men det spiller også en rolle i bestræbelserne på at undgå vægtforøgelse. Muskler har brug for flere kalorier end fedt gør, så musklerne bliver stærkere, stofskifte naturligt stiger. Dette vil igen, forbrænder flere kalorier, der kan krympe maven. Målet er at arbejde alle de store store muskler i kroppen og for at undgå netop rettet mod abs.

 • Tags:

Posts Carousel