Kunne Too Much Medicin for uregelmæssigt hjerteslag Hæv Demens Risk?


Kunne Too Much Medicin for uregelmæssigt hjerteslag Hæv Demens Risk?

Af Steven Reinberg
HealthDay Reporter

SØNDAG, 16 november, 2014 (healthday News) - Folk med atrieflimren, som er overbehandlet med anti-koagulation medicin kan fordoble deres risiko for demens, viser en ny undersøgelse.

Atrieflimren forårsager de øvre kamre i hjertet til at trække sig hurtigt og uregelmæssigt. Disse unormale sammentrækninger tillader blod til pool i hjertet og danner blodpropper, der kan forårsage et slagtilfælde, hvis de bryder ud og føres ind i hjernen.

, For meget anti-koagulation medicin kan øge chancerne for lille hjerne bløder dog, at over tid, kan øge risikoen for demens, siger forskerne.

"Hos patienter med atrieflimren, demens risiko er afhængig af effektiviteten og kontrol af langvarig brug af anti-koagulation medicin," siger ledende forsker Dr. Thomas Jared Bunch, direktør for elektrofysiologi ved Intermountain Heart Institute i Murray, Utah. Warfarin og Plavix sammen med aspirin, er nogle af de mest almindeligt anvendte medikamenter for atrieflimren.

"Warfarin i nogle mennesker er en meget udfordrende medicin til at bruge med niveauer, der ofte svinger mellem over- og under-anti-koagulation," sagde han.

Denne effekt er særlig udtalt hos patienter, der har brug for mere end en anti-koagulation medicin, siger Bunch.

"Læger, der ordinerer anti-koagulation medicin nødt til at være opmærksomme på unikke langsigtede risici med disse medikamenter," sagde han.

Hos de patienter på warfarin hvor stram kontrol ikke er mulig, nyere lægemidler, der har mere forudsigelige virkninger på kroppen kan være at foretrække, siger Bunch.

Resultaterne undersøgelsens skulle præsenteres søndag på American Heart Association årlige møde i Chicago. Forskning præsenteret på møder ses som foreløbig, indtil publiceret i et peer-reviewed tidsskrift.

"Dette er en vigtig og underappreciated risiko for atrieflimren," siger Dr. Sam Gandy, direktør for Center for Kognitiv Sundhed på Mount Sinai Hospital i New York City. "Jeg tror, ​​at det er meget vigtigt i betragtning af den høje forekomst af atrieflimren.

For undersøgelsen, Bunch og kolleger undersøgte omkring 1.000 patienter uden tidligere slagtilfælde eller demens.

Over 10 års opfølgning, fandt forskerne, at patienter tager en kombination af lægemidler, som havde unormalt langsomme koaguleringstider 25 procent eller mere af tiden var mere end dobbelt så stor risiko for at udvikle demens som patienter, hvis koagulationstid forblev i normalområdet mere end 90 procent af tiden.

Patienter, som havde unormalt langsomme koaguleringstider modtog for meget medicin, Bunch forklaret.

Den øgede risiko var højere end det, der blev fundet i en undersøgelse af warfarin alene, tilføjede han.

Dr. Gregg Fonarow, professor i kardiologi ved David Geffen School of Medicine ved University of California, Los Angeles, sagde, at det er blevet tænkt, at den øgede risiko for demens i atrieflimren kan skyldes de kumulative virkninger af mange små slagtilfælde på grund til utilstrækkelig anti-koagulation kontrol.

"Disse spændende nye resultater tyder på, at microbleeds kan medføre kronisk hjerneskade og være en anden faktor, der bidrager til foreningen af ​​atrieflimren med demens," sagde han.

Mens undersøgelsen fundet en sammenhæng mellem overbehandling med anti-koagulation medicin og demens, gjorde det ikke etablere en årsag-effekt link.

Flere oplysninger

For mere om atrieflimren, besøge American Heart Association.

Posts Carousel