Kunne sænke blodtrykket Hjælp Stop Demens?

  • In Default
  • January 2
  • 0 Views
  • 0 comments

Kunne sænke blodtrykket Hjælp Stop Demens?

Onsdag MARTS 17 (healthday News) - I den igangværende kamp for at finde behandlinger - og måske en dag selv en kur - for demens, forskere fokuserer deres opmærksomhed på højt blodtryk, længe en synder for en række andre dårligdomme og en lidelse for hvilke mange lægemidler er allerede tilgængelige.

Denne kommende efterår, vil det amerikanske National Institutes of Health begynde at tilmelde deltagere i den største retssag hidtil at se, om at sænke blodtrykket endda under de nuværende anbefalinger kan ikke blot reducere risikoen for aldersrelateret kognitiv tilbagegang, men også risikoen for hjerte-kar og nyresygdomme.

Det systoliske blodtryk Intervention Trial (SPRINT) vil involvere 7.500 mennesker i alderen 55 år og derover, som vil blive fulgt i mindst fire år. NIH investerer 114 millioner dollars i bestræbelse.

"Vi har en række effektive og sikre lægemidler til lavere blodtryk," siger Dr. Lawrence Fin, chef for de kliniske applikationer og forebyggelse gren i divisionen af ​​kardiovaskulære videnskaber ved National Heart, Lung, og Blood Institute. "For den gennemsnitlige person lige nu, anbefalingen er et blodtryk på 140/90 eller lavere. SPRINT vil sammenligne det med et mål på 120 som den øverste tal. Vil antallet af demens for folk i den nederste mål arm være lavere end standard? "

Aktuelle kliniske retningslinjer anbefaler systoliske blodtryk (den øverste tal i en blodtryk læsning) på mindre end 140 millimeter kviksølv (mm Hg) til raske voksne og 130 mm Hg for voksne med nyresygdom eller diabetes.

"Hypertension er meget let at medicinere og meget let at måle, så de ønsker at se, om netop ved at ændre, at simple ting, de kunne reducere forekomsten af ​​demens," sagde Ian Murray, en assisterende professor i neurovidenskab og eksperimentelle lægemidler på Texas A & M Health Science Center College of Medicine i College Station.

Timingen er kritisk, som over de næste mange årtier enorme antal af aldrende Baby Boomers vil udvikle Alzheimers sygdom og andre former for demens.

Udover besparende tusindvis af amerikanere unødvendige lidelser ", hvis du kunne reducere dette tal med 10 procent, ville din besparelser være enorme," sagde William Thies, Chief Medical og videnskabelig medarbejder for Alzheimers Association i Chicago.

Selvom eksperter længe har mistanke om en sammenhæng mellem højt blodtryk og demens, uden forsøgsdata disse mistanker uundgåeligt forblive hypoteser.

"Hvad vi ved er, at der er en sammenhæng mellem højt blodtryk og en højere sats for demens - det er ikke en stor øget risiko, men der er en vis stigning," Fint sagde.

"En hel flok af epidemiologisk data siger, at der er en sammenhæng, og en retssag faktisk viste, at hvis man sænkede folks blodtryk faldt mængden af ​​demens," tilføjede Thies.

Denne særlige forsøg anvendte blodtryk lægemidler kendt som calciumantagonister, en i en lang armamentarium af medikamenter for tilstanden. Stadig, ingen rigtig ved, hvorfor behandling af højt blodtryk ville sænke odds på demens, hvis, i virkeligheden, det virkelig gør.

"Vi vil virkelig gerne kende svaret, fordi det ville give os vores første bekræftede vej til at ændre mængden af ​​demens ved at behandle folk med kendte midler," Thies sagde. "Det ville være meget vigtigt."

SPRINT Forsøget vil randomisere deltagerne - som alle har systolisk blodtryk på 130 mm Hg eller højere - enten til en gruppe tager mere intensiv medicinsk behandling (tre eller fire medicin) for at forsøge at få deres blodtryk under 120, eller en kontrolgruppe tager omkring to medicin til at opretholde blodtrykket på aktuelt anbefalede 140.

"Vi kan opdage lavere blodtryk vil ikke reducere antallet af demens, men hvis det lavere mål gjorde reducere antallet af demens med 10 eller 20 eller 30 procent, ville det være en vigtig observation, fordi vi ikke har andre gode behandlinger for demens, "Fint sagde. "SPRINT bør give nogle ekstra videnskab til at informere os om at sænke blodtrykket til det lavere mål vil faktisk reducere antallet for at udvikle demens."

"Der er en masse grunde til, at vi bør kontrollere blodtrykket alligevel, men det giver os en anden meget vigtig grund," Thies tilføjet.

Flere oplysninger

Der er mere på højt blodtryk ved American Heart Association.

Af Amanda Gardner
HealthDay Reporter

KILDER: Ian Murray, ph.d., adjunkt, neurovidenskab og eksperimentelle Therapeutics, Texas A & M Health Science Center College of Medicine, College Station; Lawrence Fin, MD, DrPH, chef, kliniske applikationer og forebyggelse filial, division af kardiovaskulære videnskaber, US National Heart, Lung, og Blood Institute; William Thies, Ph.D., Chief medicinsk og videnskabelig medarbejder, Alzheimers Association, Chicago

Sidst opdateret: 17 Mar 2010

Posts Carousel