Kulturelle for hjertesygdom


 • Kulturelle for hjertesygdom  Kulturelle faktorer spiller en væsentlig rolle i hjertesygdomme. Photo Credit læge desk billede ved dinostock fra Fotolia.com
 • Ifølge Center for Tværkulturelle Sundhed - en organisation dedikeret til at opnå en tilstand af sundhed egenkapital for alle mennesker - ikke blanke befolkninger i USA lider en uforholdsmæssig stor del af sygdom, skade, tidlig død og invaliditet. Sådanne sundhedsmæssige uligheder opstår på tværs af en bred vifte af forhold, herunder hjertesygdomme, og placere en betydelig stress på individer og samfund. Andre steder i verden, kulturelle faktorer som kostvaner, motionsvaner og sundhedsadfærd påvirker forekomsten af ​​hjertesygdomme.


  Kostvaner

  Ifølge en undersøgelse fra 2002 af Frank B. Hu offentliggjort i tidsskriftet "Current Opinion in Lipodology," kosten mønster analyse, selv om komplekse og multifaktorielle, er en alternativ og supplerende tilgang til at studere forholdet mellem en kulturs kost og risiko for kroniske sygdomme, herunder hjertesygdomme. Hu bemærker, at forbruget af grøntsager, frugter, fiber, folat og fuldkorn, som fødevareforbruget mønster, kan være forbundet med en reduceret risiko for koronar hjertesygdom. Undersøgelser, herunder en undersøgelse fra 2001 af Eric Dewailly og kolleger offentliggjort i "The American Journal of Clinical Nutrition," har foreslået, at en marine kost høj i n-3 fedtsyrer, som den, der forbruges af mange inuit befolkninger, kan resultere i en reduceret dødelighed af iskæmisk hjertesygdom. I januar 2004 udgave af peer-reviewed tidsskrift på "Mayo Clinic Proceedings," Dr. James H. O'Keefe Jr. og Loren Cordain, Ph.D., opmærksom på, at uoverensstemmelser mellem nutidige kosten mønstre og det menneskelige Palæolitisk genom kan spille en væsentlig rolle i de nuværende epidemier af fedme, hypertension, diabetes og aterosklerotisk kardiovaskulær sygdom.


  Motionsvaner

  Motionsvaner, mens varierende betydeligt mellem individer gennem de fleste nationer, er et vigtigt aspekt af kulturen, og øget satser for fysisk aktivitet, især aerob aktivitet, reducerer risikoen for tidlig død og invaliditet fra hjerte-kar-sygdom. Ifølge en undersøgelse fra 2002 af Amy A. Eyler og kolleger på St. Louis University School of Public Health, offentliggjort i tidsskriftet "Kvinder Sundhed," kulturelle faktorer, sammen med miljømæssige og socioøkonomiske faktorer, påvirker fysisk aktivitet deltagelse og hjerte-kar-sygdom satser, især hos kvinder. Eyler bemærker, at etniske mindretal og lav indkomst populationer har de højeste rater for hjertekarsygdomme og de laveste satser for fritiden fysisk aktivitet. I en artikel 2004 offentliggjort i "British Medical Bulletin," William W. Dressler, at årtiers forskning har vist risiko for, at sygdommen - herunder risikoen for hjertekarsygdomme - varierer i forhold til kultur, og at skiftende mønstre af motion, sammen med kost og andre livsstilsfaktorer, kan forklare samfundsmæssige forskelle i risiko for sygdom.


  Sundhed Behaviors

  Ifølge en undersøgelse fra 2006 af Theodore M. Singelis og William J. Brown offentliggjort i tidsskriftet "menneskelige Communication Research," folk er formet af kulturelle kræfter, og kulturelle kræfter i væsentligt omfang berøre mange, hvis ikke alle, kommunikations adfærd. Sundhedsadfærd, herunder regelmæssig deltagelse i screening eksamener og billedbehandling, blodprøver og læge konsultationer, er en form for kommunikation, og vilje til at deltage i relevante sundhedsadfærd varierer mellem kulturer og køn. I en undersøgelse fra 2001 undersøger sundhed og adfærd offentliggjort i "østlige Middelhav Health Journal," A. Mohit, at hensynet til sundhedspleje rådgivning adfærdsmæssigt påvirkes.

  Ifølge American Heart Association, i USA, flere etniske minoritetsgrupper, især kvinder minoriteter, står over for den største risiko for at dø på grund af hjertesygdomme og slagtilfælde, men de har den laveste risikofaktor bevidsthed om enhver race eller etnisk gruppe. Den Minority Nurse hjemmeside rapporterer, at de seneste folkesundhedsmæssige foranstaltninger - herunder kulturelt kompetent forebyggende undervisning - forsøger at eliminere hjertekarsygdomme hul i USA.

 • Tags:

Posts Carousel