Kulhydrat Food List & Low Carb Foods

 • In Default
 • November 28
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Kulhydrat Food List & Low Carb Foods  Mandler og sødmælk ost er low-carb fødevarer. Photo Credit Reggie Casagrande / Stockbyte / Getty Images
 • Kulhydrat er den vigtigste næringsstof eller et makronæringsstoffer findes i sukker og stivelse. Din krop kræver en tilstrækkelig mængde af makronæringsstoffer - herunder protein og lipider - til at fungere ordentligt, ifølge National Styrke og Conditioning Association. De kulhydrater i frugt, mælk, øl, honning, melasse og tabel sukker er enkle sukkerarter eller simple kulhydrater. De kulhydrater i korn, bælgfrugter, nødder og grøntsager er, betegnes komplekse kulhydrater fra stivelse og fiber. Mejeriprodukter, nødder og grøntsager er low-carb fødevarer.


  Mandler, Ost og tomater

  En fjerdedel kop eller en ounce af mandler har 172 kalorier og kun 6 g kulhydrater. Omfatter en 2-oz. servering af sødmælk, blok ost såsom skarpe cheddar ost eller havarti ost til 0 g kulhydrater; tilsættes 1 kop cherrytomater til 7 g kulhydrater. Denne low-carb måltid har 443 kalorier, hvoraf 12 procent af de kalorier kommer fra kulhydrater; 15 procent af kalorierne er fra protein, 70 procent er fra fedt.


  Bøf, Veggies og en Orange

  Sæson og marinere 8 ounce af oksekød oksefilet med din favorit tør rub og grill til 222 kalorier og 0 g kulhydrater. Kog 10 stykker af asparges med 4 g kulhydrater, halvdelen af ​​en medium, gul løg med 4,5 g kulhydrater og en ½ kop snittede gulerødder med 9 g kulhydrater. Fuldføre dit måltid med en mellemlang navle appelsin tilføje 16 g kulhydrater. Denne low-carb kombination har 376 samlede kalorier og 33,5 g carb; 36 procent af de kalorier kommer fra kulhydrater; 57 procent af de kalorier er fra protein og 9 procent er fra fedt.


  Brød, Peanut Butter, mælk og et æg

  Vælg en skive fuldkornsbrød for kun 11 g kulhydrater; læse fødevarer mærket og bemærk, om portionsstørrelse er for en eller to skiver på din pakke. I en lille skål, blandes sammen 2 spsk af naturlige jordnøddesmør til 47 g kulhydrater og en ½ spsk af alle naturlige frugt spredes i yderligere fem gram. Fuldføre dit måltid med en hel æg til 0 g kulhydrater og 1 kop skummetmælk, tilføjer 11 g. De samlede kalorier kommer til 455 med 34 g kulhydrater; 30 procent af kalorierne er fra kulhydrater, 22 procent af kalorierne er fra protein og 43 procent kommer fra fedt.

 • Tags:

Posts Carousel