Krop Ændringer Efter overgangsalderen

 • In Default
 • March 3
 • 11 Views
 • 0 comments

 • Krop Ændringer Efter overgangsalderen  Lær om de fysiske ændringer overgangsalderen producerer. Photo Credit Ældre kølig kvinde billede ved Frenk_Danielle Kaufmann fra Fotolia.com
 • Overgangsalderen er det tidspunkt, hvor en kvinde har hendes sidste menstruationscyklus og forekommer i gennemsnit i en alder 51, ifølge National Institute on Aging. De ændringer, der resulterer som en kvinde kommer ind efter overgangsalderen kan være svært at vænne sig til, men det er muligt at leve et sundt og tilfredsstillende liv efter denne overgang for en kvinde. Fordi disse ændringer kan være forvirrende eller følelsesmæssigt vanskeligt at tilpasse sig, kontoret om Kvinders Sundhed anbefaler, at lære om disse ændringer og finde sunde måder at tilpasse.

  Årsager

  Menopause er produceret ved at ændre hormonal niveauer i en kvindes krop. Østrogen og progesteron er de involveret i menstruationscyklus hormoner, og den amerikanske Academy of Family Physicians forklarer, at som en kvinde aldre, producere hendes æggestokke mindre af disse hormoner. De fysiske ændringer, der opstår under og efter menopausen skyldes den lave forsyning af østrogen og progesteron.


  Typer af ændringer

  Ifølge Cleveland Clinic, ændrer den langsigtede en kvinde erfaringer efter overgangsalderen omfatter dårlig hud elasticitet, dårlig hukommelse funktion, nedsat muskelstyrke og tone, kompromitteret blære funktion og øget risiko for urinvejsinfektioner, synsproblemer og vægtøgning. Derudover kan vaginal tørhed og ændringer i sexlyst gøre seksuelle relationer vanskelig. Fordi hver kvinde er individuel, vil disse symptomer variere.


  Knogle Loss

  Din krop er i konstant proces med at nedbryde og erstatte dine knogler. Dette er en sund, normal proces, som styres af østrogen. Efter overgangsalderen, NIA, at fraværet af østrogen er modererende tilstedeværelse forårsager mere knogle opdeles end udskiftes. The Cleveland Clinic rapporter om, at kvinder mister i gennemsnit 25 procent af deres knoglemasse mellem overgangsalderen og alder 60. Dit knogler svækkes, og du har en øget risiko for knoglebrud.


  Koronararteriesygdom

  Koronar arterie sygdom er en tilstand, der involverer opbygning af plaque i arterierne, der forsyner hjertemusklen med blod. Forhøjet kolesterol bidrager til CAD. Østrogen hjælper med at beskytte kvinder fra at få hjertesygdomme, ifølge American Heart Association, ved at hæve high-density lipoprotein (HDL) niveauer. Cleveland Clinic, at østrogen hjælper også reducere risikoen for blodpropper og hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen til hjertet. Som østrogen niveauer falde og kvinder i alderen samlede kolesteroltallet og risikoen for CAD stige.


  Tilpasning

  Selvom overgangsalderen bringer mange fysiske udfordringer, er det muligt at tilpasse sig til disse med sunde livsstilsændringer. Få masser af motion, og spise en afbalanceret og sund kost. NIA anbefaler at spise en kost høj i calcium og D-vitamin for at hjælpe med at opretholde stærke knogler, samt gør vægtbærende motion. Brug vaginale smøremidler eller østrogen cremer til at bidrage til at løse vaginal tørhed. Reducere stress i dit liv, og lære effektive klare mekanismer til at hjælpe beskæftige sig med de følelsesmæssige spørgsmål omkring overgangsalderen.

 • Tags:

Posts Carousel