Kronisk Opkastning & Vægttab

 • In Default
 • October 12
 • 40 Views
 • 0 comments

 • Kronisk Opkastning & Vægttab  Vægttabet fra opkastning er ikke sundt. Photo Credit Dougal Waters / Digital Vision / Getty Images
 • Kronisk opkastning har flere mulige årsager, hver med forskellige karakteristika. Nogle kortsigtede sygdomme, ligesom influenza, kan forårsage vedvarende opkastninger, der resulterer i vægttab. Andre langvarige problemer, såsom bulimi eller cyklisk opkastning lidelse, kan vedvare på næsten daglig basis i mange måneder eller endda år. En sundhedsperson kan gøre en korrekt diagnose for at hjælpe patienten med at få behandling.

  Betydning

  Hvad definerer en sygdom eller symptom kronisk kan variere fra institution til institution. Typisk tilbagevendende episoder af opkastning, der fortsat ud over et par dage tyder på en kronisk problem. Blot at have en dårlig tilfælde af fødevareforgiftning eller influenza gør ikke opkastning vedvarende eller kronisk. Det er muligt at tabe fra disse korte og undertiden svære tilfælde af opkastning.

  Når der forekommer opkastning, passerer og returnerer flere gange i løbet af dage, uger eller måneder og derefter en person sandsynligvis har kronisk opkastning. Det er ikke sandsynligt, at en diagnose kan stilles lige ved at undersøge frekvensen af ​​opkastning og betydningen af ​​vægt, er tabt. De yderligere symptomer, der ledsager opkastning skal undersøges.


  Typer

  Cyklisk opkastning er en sjælden syndrom, der påvirker børn i alderen tre og syv stater MayoClinic.com. National fordøjelsessygdomme Information Clearinghouse påpeger, at denne sygdom er ikke længere bare et pædiatrisk problem, da det kan påvirke folk i alle aldre. Den er karakteriseret ved alvorlig kvalme og opkastning med lejlighedsvise migræne og vist vægttab, der anses kronisk eller vedvarende. Andre typer af kronisk opkastning omfatter abdominale migræne, mave sygdom og bulimi.


  Symptomer

  I alle tilfælde af vedvarende opkastninger en person kan tabe sig. Symptomerne på hver kronisk opkastning årsag varierer, nogle kun lidt. Cyklisk opkastning har fire faser. Det begynder med ingen symptomer og efterfølges af advarselsskilte på opkastning, såsom mavesmerter eller kvalme. Der er en chance for, at opkastning vil ske pludseligt, som er den tredje fase af sygdommen hedder National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Længden af ​​denne fase varierer fra individ til et andet. Det kan vare flere timer eller endda dage. Efter denne fase vil den enkelte begynder at føle sig bedre med deres appetit tilbage og kvalme og opkastning Aftagende.

  Mave sygdomme, der forårsager kvalme og opkastning er enorme. Indtil sygdommen identificeres og behandles opkastning vil fortsætte. Eksempler indbefatter hyppig forstoppelse, halsbrand, mavesår, infektion af forskellige dele af mave-tarmkanalen og inflammatoriske tarmsygdomme. Symptomer på hver af disse sygdomme varierer meget lige fra vedvarende diarré, mavesmerter, blødning i endetarmen eller har blod i afføringen.

  Bulimi er lettere at skelne fra andre kroniske opkastning årsager. Det er karakteriseret ved regelmæssig overspisning efterfulgt af uhensigtsmæssig adfærd at rense fødevarer, som kan omfatte inducerende opkastning. HelpGuide.org forklarer, at denne adfærd er cyklisk, og opstår, når den enkelte føler anger løbet binge spise eller føler utilstrækkelig på grund af en forvrænget kropsbillede. Sommetider bulimi er mindre om vægt og mere om at udøve kontrol.


  Vægttab Overvejelser

  Enhver tid en person kaster op nogle vægttab er muligt. Dette bør være kortvarig og har ingen alvorlige sundhedsmæssige risici. Med kronisk opkastning sygdomme en person er en større risiko for sundhedsmæssige komplikationer forbundet med vægttab. Første, den vægt, der er tabt i første omgang er oftest fra vand. Resultatet af at miste for meget vand er dehydrering. Virkningerne af dehydrering kan omfatte reduceret vandladning, mundtørhed, sløvhed og mørkfarvning under øjnene. Over tid dehydrering kan blive mere alvorlige og resultere i kroppen lukke og den enkelte behøver akut medicinsk behandling, herunder en intravenøs linie af fluider.

  Vedvarende opkastninger, såsom med cyklisk opkastning eller bulimi, kan resultere i kroppen bliver underernærede. Når fødevarer forbruges, men skubbet kroppen ikke modtager alle de vigtige næringsstoffer. Selvom den enkelte ikke har nogen appetit, når der lider og inddrive fra et anfald af opkastning, kroppen ofte behøver brændstof.


  Behandling

  Behandling af kronisk opkastning er det første skridt i at forbedre vægttab. En korrekt diagnose skal ske først, hvilket kan kræve forskellige tests, især hvis den underliggende årsag er en slags gastrointestinal problem, såsom en infektion eller ulcus. Cyklisk opkastning behandles med forskellige receptpligtig medicin til at kontrollere de mulige årsager, herunder antidepressiva og smertestillende midler efter MayoClinic.com.

  Gastrointestinale sygdomme har en bred vifte af behandlingsmuligheder spænder fra steroider til at reducere inflammation for antibiotika til behandling af infektioner og endda kostændringer at reducere flare-ups foreslår National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Den primære behandling for bulimi, som angivet af HealthGuide.org, er behandling med kvalificeret mental sundhed professionel. Det første skridt i at forbedre denne tilstand er at bryde de usunde spisevaner og derefter ændrer den negative selvopfattelse ved at skabe nye tankemønstre og løse underliggende følelsesmæssige problemer.

 • Tags:

Posts Carousel