Kreatin for diabetikere

 • In Default
 • September 28
 • 243 Views
 • 0 comments

 • Kreatin for diabetikere  Diabetikere kan kræve insulinindsprøjtninger. Photo Credit Creatas / Creatas / Getty Images
 • Kreatin er et populært supplement for vægt løftere og sportsfolk, fordi det kan forbedre styrke og udholdenhed. Kreatin produceres naturligt af aminosyrer i kroppen og leveret af blod til musklerne; kosttilskud give yderligere kreatin. De er generelt sikker for diabetikere og motion er gavnligt for diabetikere, selvom de fleste forskning på disse områder er blevet gjort på mennesker med type 2-diabetes. Omkring 90 procent af folk med diabetes har type 2. Tal med din læge, før du begynder på et træningsprogram, så han kan rådgive dig om forholdsregler. Kreatin og eventuelle andre kosttilskud bør også ryddes med din læge.

  Kreatin og nyrer

  Kreatin kosttilskud i lave doser, 5 til 10 gram om dagen, er gavnlige og ikke forårsager nogen sundhedsmæssige problemer, i henhold til Diabetes Action Research og Education Foundation. Bekymringen for, at kreatin kan forringe nyrefunktionen og dermed være farligt for diabetikere viste sig at være falsk i en 2011 undersøgelse offentliggjort i "European Journal of Applied Physiology". Undersøgelsen fulgte deltagerne tager kreatin eller placebo i 12 uger, mens på en øvelse regime. Der blev ikke noteret nogen bivirkninger. Navnet på undersøgelsen er "Kreatin Tilskud forringer ikke nyrefunktion i type 2-diabetikere:. Et randomiseret, dobbelt-blindt, placebo-kontrolleret, klinisk forsøg"


  Motion og diabetes

  Diabetes påvirker produktionen af ​​hormonet insulin, som giver din krop til at kontrollere blodsukkeret. Mennesker med type 1-diabetes har bugspytkirtler, der ikke kan gøre insulin overhovedet, og folk med type 2-diabetes kan enten ikke gøre nok eller deres celler ignorere insulin. Motion hjælper med at regulere blodsukkeret, hvilket er hvorfor det anbefales til diabetikere. Ifølge en artikel i "Time" magasin med titlen "Undersøgelse: Den bedste øvelse for Diabetes", en kombination af cardio og styrketræning er bedst for mennesker med diabetes - eller i hvert fald for mennesker med type 2-diabetes. Cardio er aerob øvelse, der hæver din vejrtrækning og puls.


  Kreatin og Diabetes Study

  Ikke alene motion hjælper regulere blodsukkeret, men motion, mens du bruger kreatin kosttilskud hjælper diabetikere opretholde glykæmisk kontrol, som henviser til niveauer af blodsukker. Undersøgelsen med titlen "Kreatin i Type 2 Diabetes: et randomiseret, dobbelt-blindt, placebokontrolleret undersøgelse" fundet, at deltagerne, der tog kreatin oplevet en stigning i Glut-4 translokation, som kan være relateret til den forbedrede blodsukkerregulering. Glut-4 er et protein, der transporterer den simple sukker glucose ind i og ud af celler. Denne undersøgelse blev offentliggjort i 2011 i "Medicin og Science i Sport og motion" journal og involverede type 2 diabetikere.


  Advarsler

  Selvom undersøgelser viser, at motion er gavnligt for diabetes, betyder det ikke, at mennesker med diabetes ikke behøver at overvåge deres blodsukker. Tjek dit blodsukker før og efter træning. Må ikke udøve, når blodsukkeret er for højt eller for lavt. Hvis du har spørgsmål om, hvordan til at overvåge dit blodsukker, hvad der er for høj eller for lav for dig, eller om dine personlige begrænsninger, tale med din læge, før du begynder et program.

 • Tags:

Posts Carousel