Kost til diabetes, forhøjet blodtryk og hjertesygdomme

 • In Default
 • March 20
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Kost til diabetes, forhøjet blodtryk og hjertesygdomme  Nyde friske, nærende fødevarer til at hjælpe med at kontrollere diabetes, forhøjet blodtryk og hjertesygdomme. Photo Credit Medioimages / Photodisc / Photodisc / Getty Images
 • Type 2-diabetes, forhøjet blodtryk og hjertesygdomme er kroniske tilstande, der, uden behandling, kan føre til alvorlige komplikationer eller død. Din kost kan påvirke din risiko for at udvikle type 2-diabetes, forhøjet blodtryk og hjertesygdomme. En sund kost er en del af en plan for at forhindre eller bestyrer hver af disse betingelser.

  Energi indhold

  At være overvægtige eller fede øger din risiko for at udvikle type 2-diabetes, forhøjet blodtryk og hjertesygdomme. Hvis du er overvægtig, kan tabe sænke dit blodsukker, blodtryk og kolesteroltal. Indtager flere kalorier, end du forbruge fører til vægtøgning, så fokusere på kalorielette fødevarer, såsom frisk frugt og grøntsager. Reducer dit kalorie forbrug ved at vælge fedtfattige mejeriprodukter i stedet for fuldfed, magert proteiner i stedet for fede kød og dampet eller broiled fødevarer i stedet for stegt.


  Kulhydrater, fedtstoffer og protein

  Herunder en konsistent mængde af kulhydrater, sammen med nogle protein og fedt, ved hvert måltid kan hjælpe dig bedre at styre blod-sukker niveauer, hvis du har diabetes, ifølge American Diabetes Association. Vælg kilder af fedt, der er lavt indhold af mættet fedt såsom nødder, avocado og olivenolie. Også vælge magert kilder til protein, såsom fisk, bønner og kylling, at begrænse dit forbrug af kolesterol-raising fedtstoffer. Limit stegte fødevarer og snacks, der indeholder delvist hydrogenerede sojabønner olier, som kan indeholde usunde transfedtsyrer.


  Begræns Sodium Forbrug

  I små mængder, natrium er et essentielt mineral, men et højt natrium diæt kan føre til forhøjet blodtryk, slagtilfælde, hjertesygdom og nyresygdom. Personer med diabetes skal også undgå indtagelse af for meget natrium, fordi diabetes er en risikofaktor for nyresygdom og hjertesygdomme. Personer med højt blodtryk, diabetes eller hjertesygdomme bør indtage mere end 1.500 mg natrium per dag. Begræns dit indtag ved at vælge friske i stedet for forarbejdede fødevarer og undgå salt krydderier og saucer.


  Fokus på Fiber

  Kostfibre er et næringsstof i planter, der kan hjælpe sænke kolesteroltallet og reducere din risiko for at udvikle hjertesygdomme, i henhold til Linus Pauling Institute. En fiberrig kost kan også hjælpe dig med at administrere dit blod-sukker niveauer, hvis du har diabetes. Forøg din fiber forbrug ved at vælge fuldkorn, såsom hel-hvede brød og pasta i stedet for raffineret hvidt brød og pasta og brune ris i stedet for hvide ris. Grøntsager, bønner, linser, frugter og nødder giver også kostfibre. Andre næringsstoffer i disse fødevarer omfatter kalium og magnesium, som kan medvirke til at sænke blodtrykket.

 • Tags:

Posts Carousel