Kost til børn med type 1 diabetes

 • In Default
 • October 28
 • 14 Views
 • 0 comments

 • Kost til børn med type 1 diabetes  Børn med type 1-diabetes har brug for at spise sunde fødevarer som alle andre børn deres alder. Photo Credit Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
 • Mens kost er en meget vigtig del af at styre dit barns type 1 diabetes, behøver du ikke at give særlige fødevarer. Faktisk er den anbefalede kost for børn med type 1-diabetes er den samme sund kost anbefales til alle børn. Den eneste forskel er, at du har brug for at tælle kulhydrater at hjælpe med at administrere blodsukker.

  Generelle Kost retningslinjer

  Den kost til børn med type 1 diabetes bør være afbalanceret og omfatter en lang række fødevarer fra alle fødevaregrupper. Dit barn skal spise regelmæssigt for at hjælpe med at kontrollere blodsukker og møde næringsstoffer behov. En sund kostplan for børn med type 1 diabetes bør omfatte tre måltider og tre snacks. Tal med din læge eller diætist om måltid og snack gange, så de koordinere med insulin dosering og aktivitet.


  Kulhydrater til blodsukkerkontrol

  Kulhydrater er de næringsstoffer i fødevarer, der påvirker blodsukkeret. Korn, frugt, mælk og slik indeholder kulhydrater. For at hjælpe med ledelsen blodsukker, skal dit barn spise en specificeret mængde af kulhydrater ved hvert måltid eller snack. Generelle anbefalinger spænder fra 45 til 60 gram ved hvert måltid og 15 gram i hver snack, men din læge eller diætist kan hjælpe dig med at afgøre dit barns specifikke Carb behov. Mad etiketter og carb optælling bøger kan hjælpe dig med at tælle gram kulhydrater i maden dit barn spiser.


  Protein og fedt til energi og vækst

  Den gode nyhed er, at fedt og protein ikke påvirker blodsukkeret. Protein understøtter vækst og udvikling, mens fedt leverer energi. Protein fødevarer, såsom kød og ost, bør medtages på to eller flere måltider og snacks. Du barn skal forbruge fedtstoffer som olier og nødder smørfedt i moderate mængder. At hjælpe med at begrænse fedtindtag, indbefatter fedtfattige eller fedtfrie mejeriprodukter.


  Snacks, der ikke påvirker Blood Sugar

  Nogle børn er aldrig sultne, mens andre altid beder om mad. Hvis dit barn med type 1-diabetes er sulten, men det er ikke helt måltid eller snack tid, er det altid en god ide at have en liste over snacks på klar, der ikke påvirker blodsukkeret. Mulighederne omfatter selleri og jordnøddesmør, agurker med fedtfattig salatdressing, en håndfuld nødder, fedtfattig string ost eller kalkun og salat ruller.


  Sætte det hele sammen

  En prøve menu kan hjælpe dig med dit måltid planlægning. En morgenmad til dit barn kan omfatte en hel-hvede engelsk muffin toppet med jordnøddesmør, 1 kop nonfat mælk og en lille banan. For en midmorning snack, tilbyder 6 ounces fedtfattig yoghurt. En sund frokost kan omfatte en kalkun sandwich på hele hvede brød med en lille æble, gulerod pinde og fire hele korn kiks. For eftermiddagssnack, 3 kopper air-poppet popcorn. En carb-kontrolleret middag for dit barn kan omfatte 1 1/2 kopper makaroni og ost, 1 kop nonfat mælk og en tossed salat med fedtfattig salatdressing. Til slut ud dagen, fodre dit barn en håndfuld mandler blandet med 2 spsk rosiner.

 • Tags:

Posts Carousel