Kost Kosttilskud, der er sikre for diabetikere

 • In Default
 • October 11
 • 11 Views
 • 0 comments

 • Kost Kosttilskud, der er sikre for diabetikere  Kosttilskud er bestemt til at supplere kosten og anses ikke for fødevarer. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Diabetes betyder, at din krop ikke kan kontrollere mængden af ​​glukose eller sukker i blodet som følge af mangelfuld insulin handling. Insulin er det vigtigste hormon regulator af blodsukker stofskifte, som letter adgangen for glukose fra fødevarer, du spiser ind i celler, der skal anvendes som brændsel. Så uden insulin, kroppen kan ikke bruge denne glukose til energi. Personer med diabetes har ofte højt blodsukker, som, hvis ikke kontrolleres, kan være livstruende. Fælles langsigtede komplikationer af diabetes omfatter blindhed, hjertesygdomme, nyresvigt og nerveskader. Der er mange kosttilskud, der kan fremme din generelle sundhed uden at øge blodsukkeret, men din must altid tage dem under tilsyn af en certificeret diætist.


  Soy Protein Supplements

  Soja, en bælgplante, er oprindeligt fra det sydøstlige Asien. Men, er det nu almindeligt dyrket i andre dele af verden for sin proteinrige frø kaldet sojabønner. Soja er solgt i USA som over-the-counter protein kosttilskud. Sojaprotein indeholdende isoflavoner, en type polyphenolisk forbindelse. Desuden fandt den opløselige fiber i sojaprodukter synes at have gavnlige virkninger på diabetes, ifølge University of Maryland Medical Center. Sojaprotein kan reducere insulinresistens hos patienter med type 2-diabetes ved at bortskaffe glukose mere effektivt med mindre insulinsekretion.


  Havreklid

  Havreklid er det ydre hus af havrekorn, som har højere kosten indhold af de hele korn fiber, sammen med en stor mængde af vitaminer og mineraler. Det er almindeligt anvendt som højt fiberindhold korn supplement. Der er to typer fibre i havreklid: opløselige og uopløselige. Havreklid indeholder omkring 50 procent opløselige fibre, en type fiber, der forsinker kroppens udnyttelse af glukose og kan medvirke til at sænke blodsukkeret, i henhold til Colorado State University Extension. Ernæring eksperter foreslår, at voksne får mindst 20 g opløselige fibre pr. En nem skridt for at opnå dette er at have et havreklid-baserede korn supplement til morgenmad.


  Jordnødder

  Peanuts er lav-forgrening almindeligt udbredt landbrugsafgrøder af bælgplanter familien. De er ofte indtages som over-the-counter energi og protein kosttilskud. Jordnødder, gode kilder til kostfibre, fremmes for at reducere forstoppelse og reducere kolesterolindholdet i blodet. De er "lav-glykæmiske indeks" fødevarer, hvilket betyder peanuts er lave i kulhydrat - hvis vigtigste byggesten er sukker - så de ikke udløser en stigning i blodsukkeret efter måltider. Peanuts kan være ønskeligt i kosten af ​​diabetikere, fordi opløselige fibre i jordnødder forsinker tømningen af ​​mavesækken, hvilket forbedrer blodsukker regulering og sænker insulinbehov, ifølge New Mexico State University.

 • Tags:

Posts Carousel