Kører skader på fremmarch i USA Kids: Undersøgelse


Kører skader på fremmarch i USA Kids: Undersøgelse

Søndag januar 30 (healthday News) - Antallet af kørende skader påført af amerikanske unge i alderen 6 til 18 steg 34 procent mellem 1994 og 2007, ifølge en ny undersøgelse.

I denne periode var der en anslået 225.344 sådanne skader behandlet i amerikanske hospital skadestuer, et gennemsnit på mere end 16.000 om året.

De fleste af de løbende skader var forstuvninger og stammer til de nedre ekstremiteter. Falls tegnede sig for en tredjedel af de skader, og mere end halvdelen af ​​de skader opstod i skolen, siger forskerne på Center for Skade forskning og politik på Landsdækkende Børnehospital i Columbus, Ohio.

Unge i alderen 6 til 14 var mere tilbøjelige til at komme til skade som følge af et fald og, mens den kører i skolen, mens teenagere i alderen 15 til 18 var mere tilbøjelige til at blive såret, mens den kører på gaden eller på et sport og fritid facilitet.

"Fremme børn og unge til at køre til motion er en fantastisk måde at sikre, at de forbliver fysisk aktive," Lara McKenzie, princippet investigator i centrum, sagde på et hospital pressemeddelelse. "Men resultaterne fra vores undersøgelse viser, at der er brug for pædiatriske løbere formelle, evidensbaserede og alder retningslinjer, således at forældre, trænere og idrætslærere kan undervise børn den rigtige måde at køre for at mindske risikoen for skader . "

Undersøgelsen er offentliggjort i udgaven af tidsskriftet Clinical Pediatrics februar.

Flere oplysninger

Det amerikanske National Institute of Arthritis og bevægeapparatet og hudsygdomme giver tips til forebyggelse sportsskader hos børn.

- Robert PREIDT

KILDE: Landsdækkende Børnehospital, pressemeddelelse, 27 januar, 2011

Sidst opdateret: 30 januar 2011

Posts Carousel