Kontraindikationer for Gurkemeje

 • In Default
 • August 18
 • 67 Views
 • 0 comments

 • Kontraindikationer for Gurkemeje  Gurkemeje er en populær ernæringstilskud. Photo Credit Gurkemeje i White Bowl: 3 billede ved Leena Damle fra Fotolia.com
 • Gurkemeje er et krydderi fra ingefær familie bruges ofte i asiatisk madlavning og taget som et kosttilskud. Som med de fleste kosttilskud, der findes bevis for nogle anvendelser, og der er mange udokumenterede traditionelle anvendelser. Ifølge National Institutes of Health (NIH), testede anvendelser omfatter som en antioxidant, anti-inflammatorisk, anti-cancer, anti-HIV og antiviralt middel, for at hjælpe med at forhindre blodpropper, galdesten og leverproblemer, og til at lindre symptomerne på fordøjelsesbesvær, irritabel tarmsyndrom, fnat og gigt.


  Allergiske reaktioner

  Gurkemeje kan give allergiske reaktioner, hedder det i NIH. Symptomer på en allergisk reaktion omfatter hud udbrud som udslæt eller nældefeber, åndenød og anafylaksi. Mennesker med allergi over for planter i ingefær familie eller gurkemeje slægt er mest modtagelige, som er dem, allergiske til gul frugtfarve, som ofte stammer fra gurkemeje. Reaktioner kan forekomme fra kontakt huden samt indtagelse. Kontaktdermatitis, kløende udslæt, er et tegn.


  Bivirkninger

  Gurkemeje bivirkninger er typisk forbundet med store doser eller langvarig brug, forklarer NIH. De mest almindelige bivirkninger omfatter maveproblemer, kvalme og diarré. Gurkemeje er også kendt for at forårsage halsbrand hos personer med sår. Standard tilskud dosering ifølge NIH, er kapsler fra 400 mg til 3 g fordelt i løbet af en dag. For tilskud i te form anvender 1 til 1,5 gram tørret gurkemeje rod én eller to gange om dagen.


  Advarsler

  Memorial Sloan-Kettering Cancer Center advarer om, at gurkemeje kan forstyrre kemoterapi behandlinger, og at mennesker med gastrointestinale lidelser, galdesten eller galde-kanal blokeringer ikke bør tage gurkemeje. Gurkemeje bør ikke tages af gravide kvinder; Det kan fremkalde menstruation og abort, ifølge Drugs.com. NIH påpeger, at sikkerheden af ​​gurkemeje kosttilskud ikke er etableret for børn, at de kan øge risikoen for blødning, lavere blodtryk og muligvis svække immunsystemet.


  Interaktioner

  Gurkemeje kan have interaktioner med andre lægemidler eller kosttilskud. Potentielle interaktioner findes med nogle antikoagulanter og antiplatelets, camptothecin, celiprolol, cyclophosphamid, doxorubicin, mechlorethamin, midazolam og medicin metaboliseres af CYP3A4-enzymet, som skitseret af Sloan-Kettering. NIH tilføjer potentielle interaktioner med blodtryk og diabetes medicin, anti-inflammatoriske lægemidler og kolesterol regulatorer. Interaktioner kan forekomme med andre kosttilskud og urter, der påvirker disse betingelser samt. Kontakt din læge, før du begynder et supplement regime.

 • Tags:

Posts Carousel