Komplikationer ved ORIF ankel kirurgi

 • In Default
 • February 27
 • 12 Views
 • 0 comments

 • Komplikationer ved ORIF ankel kirurgi  Kirurgisk fiksering af ankel fracures maksimerer healing, men der er risici. Photo Credit Ankel fraktur billede af Dr. Cano fra Fotolia.com
 • Forkortelsen; ORIF står for Open Reduktion / intern fiksering. Dette henviser til en række åbne ortopædiske kirurgiske teknikker, hvor brækkede knogler i anklen er reparerede ved hjælp af forskellige enheder til at gendanne knoglerne til normal position og justering, og dermed optimere heling. Enhederne almindeligt anvendte omfatter metalliske skruer, stifter og plader. Så godt som kirurgiske teknikker og optagelser er i disse dage, ankel frakturer sammen med åben reduktion og intern fiksering, kan have komplikationer fra brugen af ​​fikseringsanordninger og fra skade sig selv.


  Infektion

  Kirurgiske sår infektion er en af ​​de mest almindelige komplikationer ved enhver operation. Det bliver endnu mere farligt, når infektionen forekommer ved eller inden knogler. En artikel offentliggjort i "Journal of Materials Science" online i oktober 2009 erklærede, at muskuloskeletal infektion, som er infektion i knogler og muskler, er en af ​​de mest almindelige komplikationer forbundet med fraktur fiksering kirurgi.

  Mikroorganismer, typisk koloniseret på fastgørelsesindretninger selv, såsom plader, skruer og stifter, kombinere med dannelsen af ​​en membranøs bio-film, der kan modstå antibiotisk penetration at skabe store vanskeligheder med at behandle infektionen.

  Hvis disse mikroorganismer invadere knoglen via kanaler dannet af stiften og skruehuller, er den resulterende infektion kaldet osteomyelitis. Dette kan være katastrofalt og forårsage langvarige healing, absces formationer og knogler og ødelagt væv.


  Smertefuld Overført Hardware

  En anden potentiel komplikation ved ankel brækket kirurgi er udviklingen af ​​smertefulde bevaret hardware. Fordi der er lidt subkutant fedt mellem huden og forskellige knoglefremspring af anklen, kan fastgørelsesindretninger såsom skruer og plader indsat i disse områder bliver ubehageligt, som de kan rage under huden og blive følsomme tryk områder. En af de mest almindelige områder for dette problem opstår, er langs den laterale eller ydre, del af anklen kaldet den laterale malleolus, som består af den distale, eller ende, del af fibula. Fikseringsindretninger nemt rage under huden og kan gnide mod sko og støvler, der forårsager smerte.

  En artikel offentliggjort i "Journal of American Academy of ortopædkirurger" konkluderede, at fiksering fjernelse blot for smertelindring er ikke altid en garanteret symptom Eradicator. Undersøgelsen evaluerede ni og tredive patienter, toogtyve hvoraf havde hardware fjernelse for smerter symptomer. Kun 50 procent havde nødhjælp, konkluderede, at hardware fjernelse skal ikke blot udføres for smertelindring, og at omhyggelige overvejelser bør gøres forhold til de forventede resultater, før de undergik proceduren.


  Ikke-Union / Manglende Heal

  Enhver åben reduktion / intern fiksering procedure, ikke bare i anklen, bærer en statistisk risiko for at udvikle en tilstand kendt som en ikke-union. En ikke-union udvikler sig, når de modstående kanter af en fraktur ikke heler. Dette sker typisk fra den situation, hvor kanterne af bruddet fragmenter er for langt fra hinanden til at hele ordentligt, eller der er for meget mikro-bevægelser opstår på fiksering websted for at forhindre fast heling. Den resulterende afbrydelse i blodforsyning kan forårsage knoglen kanter bliver ikke helbrede eller at danne en blød fibrøs binding i stedet for fast knogledannelse.


  Post Traumatisk Gigt

  Når en ankel fraktur indebærer ledfladerne er risikoen for at udvikle slidgigt stærkt forhøjet. Ifølge en maj 2007 artikel i "Journal of Ortopædisk og Sports Fysioterapi," post traumatisk arthritis er den mest almindelige form for gigt at påvirke anklen.

  Post-traumatisk arthritis udvikler sig, når de normalt-glatte ledfladerne bliver beskadiget og uregelmæssig. Ved fastsættelsen af ​​en ankel fraktur, der har forstyrret ledfladerne, er det afgørende, at disse overflader blive genoprettet til så normal som overhovedet muligt for at minimere gigt udvikling.

 • Tags:

Posts Carousel